Hur kan jag bäst kreditkort?

Få bästa kreditkort är ofta en funktion av både din kreditvärdighet och timing. Sätt de två tillsammans och chanserna är goda att väldigt kort i rask takt blir följden. Precis som alla andra former av krediter, behöver god kredit eller skuldförvaltning att vara hörnstenen i denna skattemässiga strävan, även med de bästa kreditkort. En av de saker som påverkar får det bästa kreditkort är en tidigare betalningshistorik, särskilt med kreditkort, men även med andra former av kredit. För dem som har en historia av att göra utbetalningar i tid, varje gång, få en hel del är oftast inte så svårt. För dem som inte kan uppfylla sina förpliktelser i tid, kan det vara lite svårare. Ett av kännetecknen för en god kreditkort är en nej-avgift kreditkort. Kreditkort är redan en lukrativ affär för de inblandade bankerna. Därför finns det gott om banker som är villiga att erbjuda dig ett kort utan årsavgift, så länge du inte är en hög kreditrisk. Shopping runt om ett kort utan årsavgift skall vara enkelt och det bör finnas gott om alternativ. De som vill bygga upp sin kredit kanske tycker att det bästa kreditkort de kan få kommer att ha en årlig avgift. Även i dessa situationer, bör den årliga avgiften inte för mer än $ 100 US dollar (USD). Merparten av tiden, om din kredit är stark nog att den punkt där du kan skaffa ett kreditkort, hitta ett med en avgift för mindre än detta belopp skall inte vara en större krångel.

Vissa kreditkortsföretag erbjuder låga introduktionsperioden priser eller låga räntor för balans överföringar från andra kort. Även om dessa kan vara bra avtal, måste varje situation bedömas självständigt. Läser det finstilta kan vara mycket viktigt och det är nödvändigt att fullt ut förstå alla detaljer i sådana erbjudanden, eftersom de kan innehålla språket inte låntagarens fördel.

Andra tror att enkelt räntevillkor och vänteperioden är inte det som gör den bästa kreditkort. Snarare är det bästa kreditkort för dem en som kommer med gåvor kreditkort. I själva verket, eftersom de är så lönsamma, många banker är mer än villiga att ge ytterligare incitament för att hålla dig använda det kortet under en lång tid framöver. Det finns ofta många alternativ när det gäller att välja en kreditkort med belöningar. Den bästa kreditkort för dig kan vara en som kommer med stora luft miles, för dem som vill resa omfattande. Andra kan erbjuda en Cash Back belöning funktionen, som är attraktiv för dem som använder fristen för att betala sina skulder kreditkort varje månad. Detta innebär att det blir någon ränta och kortet företag faktiskt betalar för att du använder det.

Oavsett vad dina intressen, får det bästa kreditkortet inte beroende på recensioner eller vad dina vänner har. Snarare bör du välja ett kreditkort för dina behov och dina behov ensam. Kreditkort belöningar är bra, men om de används eller få dig att gå i onödig skuld, då de inte skulle vara det bästa valet för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.