Hur får jag ett Timeshare Förhandsgranskning?

Få en andelslägenhet förhandsvisning är inte så lätt som det en gång var. Medan många olika andelslägenheter användas för att erbjuda marknadsföring Vacation Deals, dessa paket är numera sällsynta. Fortfarande finns det några sätt att hitta timeshare paket som är värt både tid och pengar. Det första stället att börja leta efter ett tidsdelat boende förhandsvisning är på ett hotell webbplats. Stora hotellkedjor runt om i världen erbjuder timeshare paketresor. Ta en titt på dessa platser kommer ofta leder dig direkt till en länk som kommer att be dig att fylla i ett formulär. Om du inte kan hitta ett sådant samband eller någon information som rör en timeshare förhandsvisning, på en webbplats och sedan ta en stund att ringa hotellet som du överväger. Ställ en kundtjänst om tidsdelat boende möjligheter och ta reda på hur du kan besöka ett tidsdelat boende.

Ett annat sätt att skaffa sig ett tidsdelat boende förhandsvisning är att göra en sökning på Internet efter en timeshare förvaltningsbolag. Du kommer att upptäcka att många företag av denna typ finns, men endast ett par av dem är välrenommerade. Ta reda på om det företag som du funderar på är ansedda, skura Internet för recensioner och betyg. Också, kontakta företaget och ställa så många frågor som du behöver. Innan du hoppar på chansen till en gratis semester, se till att du vet vad du får in. Fråga ett hotell representant om det finstilta i ditt timeshare förhandsvisningen hantera. Om du planerar att resa till ett tidsdelat boende destination som ett gift par, vara medveten om att ni båda kommer att delta i en två till tre timmar säljmöte.

Dessutom kan en deposition krävas av dig vid ankomst. Om du inte närvara vid timeshare mötet, då denna fyndighet kommer vanligtvis inte tillbaka till dig. Det är också en bra idé att kontakta din lokala Better Business Bureau för att kontrollera att timeshare företaget du kommer att behandla är i god ekonomisk ställning.

Kom ihåg att de flesta timeshare semester är inte helt gratis. Du kan bli erbjuden gratis flygresa, men du kan sedan med ett stort logi kostnad. Alternativt, kan du få fri bostad, men du kan också bli skyldig att betala ytterligare avgifter. Dessa semestrar är värt mödan bara om du verkligen funderar på att köpa en timeshare. I vilket fall, se till att läsa det finstilta innan du packar dina väskor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.