Hur får jag en Online Cash Advance?

En online förskott är ett kortfristigt lån som ges baseras på din inkomst av en Internet-baserad förskott företag. Det totala beloppet för lånet, plus ränta, beror på din nästa avlöningsdag. Kraven för en online förskott skiljer sig från en standard personligt lån från finansinstitut.

För att få en online förskott, måste du ha internetbank. Denna typ av bank ger dig tillgång till ditt bankkonto via Internet. Du måste vara emot din löne genom direkt insättning, som är en tjänst erbjuder, genom din arbetsgivare bank. Istället för att ha en löne kontrollera att deponera, är alltså den totala summan du betalar in på ditt bankkonto till 12:01 varje löneutbetalning.

För att få en online förskott, måste du först hitta en online förskott eller payday företag lån hemsida. Fylla i ansökningsformuläret, med information om dig själv, din nettolön, din arbetsgivare, och storleken på ditt lån begäran. Det finns ett rättsligt uttalande i slutet av formuläret för riktigheten i de uppgifter du lämnat och en förklaring om räntan på lånet. Läs detta avsnitt noggrant och klicka på rutan för att signalera att du godkänner dessa villkor.

Företag som tillhandahåller denna typ av lån har två möjliga metoder för att slutföra lånet begäran: faxless eller papper kontroll. I en faxless lån, måste du ange din Internetbanker webbplats, kontonummer och lösenord. Finansbolaget kommer att gå in på ditt bankkonto, bekräfta direkt insättning av dina löner, dels kontrollera att ingen annan avlöningsdag lån.

I ett dokument kontroll lån, frågar finansbolaget för en faxad kopia på senaste två betala uttalanden, 60 dagar banktransaktioner, en kopia av fotolegitimation och voided check från banken där du löneskatt deponeras. Du måste fylla i en pappersblankett, underteckna och datum och lämna tillbaka det som en del av låneavtalet. När informationen har bekräftats, kommer ditt lån godkänns och pengarna kommer att sättas in på ditt bankkonto samma dag.

ett förskott är en mycket dyr form av finansiering, med en årlig ränta på mellan 35 till 65%. Ytterligare finansiering, ansökan, eller behandling avgifter kan läggas till det intresse belopp, vilket ökar kostnaden för lånet ytterligare. Om du bestämmer dig att teckna denna typ av lån, försöka göra det en kortsiktig arrangemang.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.