Hur får jag en Instant Skatteåterbäring?

Ett ögonblick skatteåterbäring erbjuds av många företag skatt preparat som ett sätt att få en förväntad återbetalning inkomstskatt snabbare än vad som annars vore möjligt. Det innebär en kortsiktig, hög ränta lån till ett belopp av den förväntade bidraget, som alla måste sedan betalas tillbaka med ränta när personens återbetalning sker. Det är oftast nödvändigt att tillämpa och bli godkänd för ett ögonblick skatteåterbäring. När lånet godkänts kan den skattskyldige få vanligen sina pengar på mindre än 24 timmar. En omedelbar återbetalning av skatt kan också kallas en återbetalning förväntan lån, även om de båda begreppen ibland definiera lite olika tjänster . Historien om omedelbar skatteåterbäringen har varit relativt kort, och har sett sin andel av kontroverser. När US Internal Revenue Service (IRS) först infördes elektronisk arkivering självdeklaration under 1980-talet var det möjligt för en revisor för att få bekräftelse på att deklarationen utan räknefel. Denna bekräftelse sändes i allmänhet inom ett dygn, och garanterade att bidraget skulle få, bortsett några felaktiga inkomster hos den skattskyldige. Dessa bekräftelser gav upphov till den första ögonblick skatteåterbäring, ur där skatten beredare tog en provision. Det fanns en tid på 1990-talet när IRS kort stund slutat utfärda sådana bekräftelser på grund av tvivelaktiga skatt redovisningspraxis, men de återinfördes inte långt därefter. Tanken med omedelbar skatteåterbäringen fortfarande kontroversiell, men i ljuset av det stora vinster att en sådan praxis tjänar, till stor del från de arbetande fattiga.

Olika typer av "instant" Bidragen finns, baserat på hur snabbt den skattskyldige behöver sin återbetalning. En sann instant skatteåterbäring är där den skattskyldige får ett samma förskott dag kontanter i värdet av hans förväntade bidraget. En annan typ av bidrag lån är ett som är tillgänglig från 12 till 24 timmar efter en självdeklaration lämnas in. Dessa bidrag lån ofta ges i form av ett förbetalt kreditkort. I båda fallen måste den skattskyldige lämna in en ansökan till rörelse skatten beredare. Själva lånet kommer från banker, och behandlas mycket snabbt.

Det är kostnaden för att erhålla en omedelbar återbetalning av skatt, eftersom den utgör skuld, på samma sätt som en avlöningsdag lån eller titel lån. Sådana lån bör undvikas utom i fall av nödvändighet, helt enkelt eftersom du kan få betala ett betydande belopp, bara för att få pengar som kommer till dig ändå, och ganska snart. Mest IRS skatteåterbäring utfärdas inom några veckor, och det är värt att vänta på för många, snarare än att behöva betala avgifter som går med omedelbar skatteåterbäring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.