Vad är regeringens bostadsbidrag?

Många organisationer, särskilt sådana som erbjuder sociala tjänster, och även vissa typer av investerare, kan ansöka om statliga bidrag bostäder. Majoriteten av dem som gäller dock tenderar att vara låg inkomst familjer eller enskilda personer, äldre, veteraner och funktionshindrade. Med andra ord, bidragen är mestadels behovsstyrd.

regeringen bostadsbidrag inte behöver betalas tillbaka. De kan täcka stänga kostnader när köpet av ett hus är godkänd, eller välbehövliga reparationer för att säkerställa att de som bostad i ett hem är trygga och säkra. En enda bidrag kan uppgå till tiotusentals dollar. Följaktligen kan regeringen bostadsbidrag vara en välsignelse för bostadsmarknaden.

För de flesta människor skulle äganderätten till ett hem vara en dröm, särskilt om de har kämpat för, försöker få sig själva ekonomiskt upprättas för att i en position där de kan göra en månatlig inteckning betalning. Många människor är dock inte att komma med krävs avsluta kostnader och en första delbetalning för huset de vill ha. Regeringen bostadsbidrag, som de som erbjuds av Förenta staternas Department of Housing and Urban Development (HUD), är ofta svaret på deras böner.

HUD kanaler bevilja pengar till allmännyttiga bostäder också. Att bevilja pengar gör det möjligt för många med låga inkomster individer och funktionshindrade och äldre, att leva i vad som vanligen stads höghusen och townhouse-style bostäder. Allmännyttiga bostäder boende betalar hyra för en glidande skala, baserat på deras inkomster. Vissa människor omfattas av avsnitt 8 program där igen kommer den månatliga statliga stöd är beroende av individens eller familjens inkomster. En annan speciell grupp av människor som kan dra nytta av statsbidrag bostäder är militärveteraner som har en permanent tjänst som rör funktionshinder. Den faktiska inkomster skadade veteraner ibland låg på grund av en oförmåga att arbeta under längre perioder, eller överhuvudtaget. Särskilda förändringar som kan behöva göras för att säkerställa att de kan leva så självständigt som möjligt. Permanent handikappade krigsveteraner kan komma i fråga för statsbidrag bostäder som täcker avbetalningarna och kostnader stängning, men också att hjälpa till med kostnaden för hem renoveringar som kommer att förbättra deras levande upplevelse.

I USA kan man ansöka om statsbidrag bostad och få information om deltagande i HUD bevilja program på Internet. Det är ofta lämpligt för en sökande att gå till sin lokala myndighet kontor och har någon som arbetar där hjälpa dem att fylla i ansökan. På så sätt kan han eller hon kan öka sannolikheten för att tilldelas ett bidrag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.