Vad är ett försäkringsbedrägeri undersökning?

En försäkring bedrägeri undersökning är en undersökning för att avgöra om försäkring bedrägeri pågår. Undersökningen kan göras genom en speciell försäkring utredare som arbetar för försäkringsbolag eller en privat konsultfirma, och den kan också involvera företrädare för regeringen brottsbekämpning. Liksom undersökningar i brottsbekämpningen, målet om ett försäkringsbedrägeri undersökning är att fastställa vad som hände, oavsett om det var lagligt, och som var ansvarig.

försäkringsbedrägerier är en global fråga med en årlig kostnad som har uppskattats i miljarder USA-dollar. Förutom att vara skadlig för försäkringsbolagen, som kan förlora pengar att betala ut den bedrägliga påståenden, ont försäkringsbedrägeri också alla som köper försäkring, eftersom premierna måste höjas för att kompensera för bedrägeri. Det kan också handla om att regeringen, som i ett fall där någon vinst från försäkrings bedrägeri och filer bedrägliga skatt dokument, eller när någon ställer en brand som kräver att brandkåren att svara, slöseri med offentliga medel.

Utredning av misstänkta fall av bedrägeri utlösas när försäkringen tampar känner att fall är de utvärderar verkar misstänkt saknar viktig information, eller är ren bedrägligt. Försäkringsbolaget kan uppmärksamma brottsbekämpning på det faktum att någon är under utredning för misstänkt försäkringsbedrägeri, och försäkringsbedrägeri undersökningen börjar. Under undersökningen kan försöksledaren kontrollera den sökandes kredit, genomföra övervakning, samla in information från scenen, rådfråga experter och använda rätt resurser verkställighet för hjälp.

Några exempel på försäkringsbedrägeri utredning omfattar utredningar till dokumentation eller påståenden som misstänks vara falska, utredningar iscensatta olyckor och utredningar som syftar till att upptäcka samverkan eller lögner. Om till exempel en läkare och patient samverka för att få det att verka som patienten har haft en medicinsk test vilket inte skedde och de båda delade ut försäkringspengarna för det förfarande som aldrig ägt rum, är detta försäkringsbedrägeri, och en väl organiserad försäkringsbedrägeri Undersökningen kan avslöja detaljerna i situationen.

Om en försäkring bedrägeriutredning inte bestämma att bedrägerierna skedde, försäkringsbolaget inte betalar ut fordran, och den sökande kan bli föremål för rättsliga påföljder. Personer som är under utredning för misstänkt försäkringsbedrägeri behålla en advokat, oavsett om de är skyldiga, och de bör bekanta sig med lagar kring försäkringsbedrägerier och deras juridiska alternativ. I en konspiration för att begå bedrägeri, till exempel, kan det vara möjligt att få en sänkt straff eller sänkt bötesbeloppet på grund utflykt andra medlemmar i gruppen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.