Vad är en subventioner Stafford lån?

En subventioner Stafford lån är en typ av federalt stöd studielån, tillgänglig för elever kvalificerad eftergymnasial läroanstalt. Subventioner Stafford lån är tillgängliga från den federala regeringen och från privata långivare till både forskarstuderande och studenter college i USA. De behöver inte baserade. Räntan uppkommer på lån från dagen för utfärdandet, men inga betalningar måste göras och där mottagaren är inskrivna i skolan.

Stafford erbjuds lån inom ramen för både den federala Family Education Loan Program (ffel) och William D. Ford Federal Direct Loan Program (Direkt). Medlen för direkta lån tillhandahålls av den amerikanska regeringen, medan medlen för ffel lån ges av privata finansinstitut. Alla Stafford lån som garanteras av staten, som tillåter dem att kunna erbjudas till lägre än marknadsräntorna. Deras räntor är för närvarande fastställs vid tidpunkten för utbetalning, och regleras av staten. Inga utbetalningar måste göras om Stafford lån och där mottagaren är inskrivna i skolan på halvtid kredit eller mer. Under denna tidsperiod kommer emellertid ränta betalas och dra nytta av en subventioner Stafford lån. Detta är den huvudsakliga skillnaden mellan subventioner och subventionerade lån, den federala regeringen betalar ränta på det senare medan mottagaren fortfarande i skolan. För någon typ av lån, betalningar inledas sex månader efter att studenten examen, lämnar skolan, eller sjunker under halvtid inskrivningen.

För att ansöka om lån Stafford, bör en student fylla i ett gratisprogram för Federal Student Stöd (FAFSA). Vanligtvis kommer en student att försöka få så mycket stöd som möjligt i form av subventionerade lån. Dessa tilldelas baserat på behov, och vanligen inte tillräckliga för att täcka hela kostnaden för skolan. När ett berättigande till subventionerade lån är uttömda, kan det vara möjligt att få ytterligare medel i form av subventioner Stafford lån. Beloppet får inte överstiga den totala kostnaden för deltagande i college för detta år, eller ett tak som fastställs av den federala regeringen. Eleverna måste fylla i en ny FAFSA för varje år i skolan.

är The Stafford lån uppkallad efter Robert T. Stafford, amerikansk senator från Vermont, som ett erkännande för sitt arbete till stöd kollegial utbildning. Namnbytet skedde 1987. Dessförinnan var kända lånen som Guaranteed Student Loans (GSL). Första subventioner Stafford lånet var godkänt med passagen av högskoleförordningen Ändringar av 1992. Tidigare bara subventionerad Stafford och GSL lån fanns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.