Vad är en graderad Betalning Mortgage?

graderade betalning inteckning hänvisar till en strukturerad typ av bostadslån där ökade betalningar till fast ränta är inbyggda i betalningen struktur. Lån betalningar Förvara inte ökar när de har nått en viss punkt, men de börjar till låga priser som inte helt täcker räntor och bygga upp. Dessa lån kan vara rätt för vissa människor och är fruktansvärt för andra, och det är kanske inte så lätt att hitta dem, eftersom långivarna vill känna människor inte bara kan göra förtida betalningar, utan kan göra senare betalningar och kommer inte att backa ut av ett lån. Det finns flera viktiga funktioner i graderade betalning inteckning. Som nämnts, inte alla förfallna räntor betalas, vilket leder till något som kallas negativ amortering. Detta innebär att storleken på lånet ökar med varje utbetalning, men kanske en liten mängd av det egna kapitalet ägs också. Mängden kapital i tidiga dagar kan vara mycket små, och i en instabil bostadsmarknad kunde katastrofal. Eget kapital skulle snabbt försvinna med bostäder värdenedgång och ökande ränteutgifter. Denna faktor behöver övervägas noga. En annan punkt av eftertanke är att alla låntagare måste rimligen förvänta sig att de kommer att kunna ta emot större betalningar enligt den graderade betalning inteckning avtal. Priserna går upp, förutsägbart och pålitligt, och slutligen avbetalning sluta klättring. Detta har dock skapa ett ganska stort inslag av risk, om inte en person som vet exakt hur de förväntar sig att anställda, och de kan, som ordspråket säger, bank på den.

Några scenarier finns där det kan vara meningsfullt att få en graderad betalning inteckning. Människor som är i mycket anställningsbar områden, såsom läkare, kan tänka sig att köpa en bostad med denna typ av lån om de bara är några månader från medicinska studentexamen eller slutförande uppehållstillstånd utbildning, särskilt om de finner ett hem som de älskar. De kanske redan har jobb väntar som garanterar en högre inkomst som sammanfaller med den första graderingen betalningar. Å andra sidan kan det vara lönt att vänta också. Denna typ av inteckning tenderar att kosta något mer i ränta, och de totala betalningar för lånet kommer att bli högre, eftersom tidig betalningar ökar skuldbeloppet.

Det finns billigare och bättre sätt att få ett bostadslån, men en graderad betalning inteckning kan förstå i vissa fall, om man kan hittas. Intressant nog tanken att inte betala alla förfallna räntor appliceras på andra typer av lån. Många studielån använda en graderad betalning struktur, som hjälper studenter att betala små mängder i början, men avgifterna mer ju längre tiden går. En sådan plan kan vara bra, om den studerande ha större inkomster och har råd att betala allt större lån betalningar vid en senare tidpunkt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.