Vad är en försäkring förklaring Sida?

En försäkring deklaration sida är ett papper som ger grundläggande information om en försäkring. Normalt är den första sidan av en försäkring en förklaring sida, och människor kan också få ett exemplar som fristående objekt. Deklarationen sida är inte samma sak som försäkringsbevis som människor kan vara skyldig att göra med ett fordon eller på plats när de vill göra anspråk på en hälso-försäkring. Den försäkringsbevis bär några av detaljerna i deklarationen sida, men den är mindre detaljerad. och botten är försäkringen deklaration sida som en sammanfattning av försäkringen, ge alla i den grundläggande informationen försäkringstagaren behöver veta. Det innehåller namn och adress till Försäkringskassan, med information om utfärdande agent, och det innehåller kontaktinformationen för den försäkrade individen. Det anges också vad som är försäkrad, för hur mycket, under vilka omständigheter och hur länge. Till exempel kan en bilförsäkring deklaration sida förklarar att ett fordon har heltäckande försäkringar för de datum 1 januari 1969 till 1 januari 1970.

Deklarationen Sidan innehåller också påskrifter, tillägg till politik utöver de grundläggande täckning redan beskrivits. För att använda exemplet för bilförsäkring igen, kan försäkringen anges att bilen också har en påskrift Bilglas, speciellt för skador på fönstren, och en bogsering paket, som kommer att täcka bogsering av fordonet i händelse av att den är inaktiverad . Det är viktigt att granska en sida försäkring förklaring när en kopia av en försäkring kopia utfärdas. Om informationen på denna sida är felaktiga, betyder det att försäkringsbolaget inte har rätt information om filen och detta kan bli ett problem om ett påstående måste göras mot den politik. Om täckningsbeloppet ser fel är kontaktinformation felaktig, beskrivning av det föremål som omfattas är fel, eller det finns andra problem, felen på försäkring deklarationen sidan bör uppmärksammas av försäkringsbolaget så att de kan korrigeras.

Det är en bra idé att lagra försäkringar, intyg om titel, och andra viktiga juridiska dokument såsom födelseattest och pass på en säker deponering låda i säkert förvar, så att de inte kan stjälas eller skadas. Men eftersom denna information ibland behöver komma åt snabbt, många gör kopior av sina grundläggande uppgifter och hålla dem på fil hemma eller på kontoret så att de kan rycka upp informationen snabbt när de behöver den.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.