Vad är en automatisk överföring av pengar?

Som en av de enklaste sätten att betala räkningar och ta emot lönecheckar, är en automatisk överföring en finansiell transaktion som garanterar att medlen skickas och tas emot på schemat utan behov av mänsklig inblandning. Här är några exempel på hur en automatisk överföring funktioner, och varför alternativet är ett värdefullt verktyg.

Överföra medel var en gång en praxis som enbart kan göras manuellt. Redan i början av datorteknik, en överföring av medel måste sättas in av en auktoriserad person inom ett finansinstitut, och som också var och postades på mottagarsidan. Även manuella överföringar av tillgångar gör fortfarande förekommer, är det inte möjligt att inrätta regelbunden eller återkommande automatiska överföringar av tillgångar för att hantera ett antal situationer. En av de vanligaste tillämpningarna av automatisk överföring verksamhet har att göra med hushållens konton.

Idag är det möjligt att ställa upp månadsvis stående betalningar till nytta leverantörer, inklusive Internet-tjänster och cellulär leverantörer telefon. Med rätt tillstånd från ägaren av kontot genererar verktyget företaget automatiskt en elektronisk faktura till en kontroll eller liknande konto. Medlen tas automatiskt bort från den auktoriserade kontot samma dag varje månad och överlämnas till den samhällsservice. Inga mänskliga händer är inblandade i processen när stående tillståndet införas.

På samma sätt kan automatiken penningöverföringar också användas för att ta emot betalningar också. Många företag idag utnyttja möjligheten att ersätta anställda som använder en automatisk överföring. Allt som krävs är att arbetsgivaren ange bankuppgifter för varje anställd, som inrättades lönelistan profilen att omfatta de uppgifter som behövs för att beräkna betalningen. Väl på plats, är överföringen automatiskt genomförs, baserat på de protokoll som i lönesystemet. Anställda behöver inte få tid att sätta in en lönesumma kontroll, inte heller behöva vänta på att kontrollera att rensa innan har tillgång till medel. Automatisk överföring av pengar är säkert, enkelt och snabbt.

En automatisk överföring av medel kan inrättas för att uppträda på samma datum varje månad, som på den första och den femtonde, eller så kan fastställas att ske samma dag i månaden, som den andra och fjärde fredagar. Det finns ett antal fördelar för konsumenten när det gäller automatiska överföringar av medel.

För det första finns det bekvämligheten av att inte behöva sitta ner och skriva ut kontroller varje månad. Betalningar för elräkningar och ränta eller amortering automatiskt dras från bankkontot. För det andra får betala löneskatt kontroll genom en automatisk överföring av pengar är säkra, inte kräver någon åtgärd från den del av den anställde, och brukar krediteras det bankkonto samma dag den tas emot. Förra bidrar användningen av automatisk överföring teknik för att eliminera pappersarbete för både tjänsteleverantören och konsumenten. Kombinationen av lätthet, bekvämlighet och effektivitet bidrar till att göra begreppet en automatisk överföring av medel mer populär för varje år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.