Vad är en International Money Transfer?

En internationell överföring av pengar är ett sätt att skicka pengar från ett land till ett annat. Det är oftast utförs av turister och studenter i ett land som behöver pengar från en vän eller släkting i ett annat land. Med en växande värld frilansmedarbetare, som är entreprenörer att slutföra arbetet för ett företag eller en individ från sina hem, är internationell överföring av pengar även användas för att betala frilansare som bor i ett annat land än det land där kunden är bosatt. Denna praxis är motverkas dock som en internationell överföring av pengar är avsedd att vara för personligt bruk.

fullborda en internationell penningöverföring är enkel, och pengarna kan i händerna på mottagaren i på några minuter. Att genomföra en internationell överföring av pengar, måste avsändaren besöka en Western Union plats. Dessa kontor finns i 185 olika platser, för totalt över 100. 000 platser att välja bland.

gång på Western Union, måste avsändaren fylla i ett "för att skicka pengar" form. Efter att ha fyllt i formuläret, får avsändaren Western Union anställde den summa pengar som ska skickas, plus en extra avgift för att genomföra en internationell överföring av pengar. Avsändaren får då en Money Transfer Control Number, som finns på kvittot.

Avsändaren kan då ringa eller e-post för mottagaren att ge honom eller henne med numret i samband med internationella penningöverföringar. Man måste vara försiktig när e-posta informationen kan dock som e kan hacka till och hackare använda numret och försök att ta pengarna. Denna uppgift är ganska svår, men eftersom mottagaren måste genomgå en "För att få pengar" form och presentera korrekt identifiering innan pengarna släpps.

Mottagaren av en internationell överföring av pengar kan plocka upp pengarna från en annan Western Union-kontor. I vissa länder, dock andra ta upp punkter har utsetts. De vanligaste alternativa plocka upp poäng för internationella transaktioner överföring av pengar finns på postkontoren. För de personer som regelbundet komplett internationella transaktioner penningöverföring, några av dessa ta upp punkter erbjuda särskilda identitetskort för att göra processen ännu snabbare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.