Vad är en Bad Credit Loan avbetalning?

En av de vanligaste typerna av personliga lån är dåliga krediter avlöningsdag lån. Förutsatt att människor är anställda, kan de kvalificera, inte baserad på kredit värdering, för ett lån på upp till ca $ 1500 US dollar (USD), och den summa pengar som betalas tillbaka med ränta vid nästa löneutbetalning. En annan typ av lån som tillhör denna kategori är den dåliga krediter avbetalning lån. Detta har liknande lån gränser, men den huvudsakliga skillnaden är att pengar lånas inte återbetalas på en gång. Istället är det betalas ut i omgångar eller utbetalningar.

Hur många av dessa lån arbete är att människor hittar en dålig kredit långivare och kan godkännas för att låna en viss summa pengar. De oftast behöver bevisa anställning eller stadig inkomst och lånesumman är ofta baserad på mängden människor tjänar. När pengarna är utlånade, en uppsättning term delbetalningar, som skulle vara tre månader till ett år eller längre, är etablerad. Varje amortering betalning tenderar att sammanfalla paydays eller annan regelbunden inkomstkälla, teoretiskt, kan folk göra utbetalningar varannan vecka om det är när de får lönecheckar.

Även om detta utlåning och betalning struktur kan tyckas bekvämt, är en dålig kredit avbetalning lån kan vara en av de mest kostsamma lån tillgänglig. De kostar mer än genomsnittet avlöningsdag lån på grund av den ökade risken för långivaren. Längre avbetalningar sista, desto fler människor kommer att betala i ränta. Beroende på lånet och villkor kan de totala utbetalningarna hamna nära dubbelt så lånade pengar, vilket är ett högt pris att betala för ett litet lån. Det finns några alternativ till en dålig kredit avbetalning lån som kan fungera för vissa människor. En av dessa är att finna en microlender som inte ställer stora beroende på kreditvärdighet. Det finns ett fåtal av dessa även i utvecklade länder, och detta område att göra små lån tycks växa. Om kreditvärdighet är inte så hemskt, söker andra sätt att få privatlån starkt rekommenderas. Alternativt, för att söka få in pengar kunde man frågar sig vänner eller familj, förutsatt att medel för att snabbt betala tillbaka pengarna finns eller kan innefatta köpta ett visst värde.

Naturligtvis har inte alla dessa alternativ och de 'll måste titta på de tillgängliga dåliga lån kredit avbetalningskontrakt och långivare. Det finns många av dessa, och det är meningsfullt om det är dags att få offerter från flera olika långivare innan ett kontrakt med ett visst företag. Vissa företag har lägre priser än andra. Ett annat sätt för att spara lite pengar är att välja den kortaste avbetalning period möjligt. Där kommer den kortaste avbetalning eller en enda avlöningsdag lån har lägsta totala kostnaderna, även om räntorna fortfarande kan variera med varje företag. s Undersökningen visar att folk vara realistiska förmåga att återbetala ett dåligt lån kredit delen i en viss tid anges. Om återbetalning är svårt, kan resten av lånebeloppet förnyas som ett nytt lån, som kan kosta mer pengar. Människor ges också en kredit som de inte nödvändigtvis använder först, och frestelsen att låna mer kan existera.

Alternativ till fortsatt upplåning, ha ett dåligt lån kredit avbetalning som har sitt ursprung och återbetalas snabbt tenderar att vara det billigaste sättet att hantera denna form av skuld. Från en kredit reparation synpunkt framgångsrikt betala tillbaka dessa lån kan börja göra förbättringar i kredit värdering, men dessa förbättringar kommer att bero på aktuella betalningar. En kredit värdering faktiskt skulle kunna förvärras om folk börjar saknas omgångar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.