Vad är en 1031 Real Estate Exchange?

A 1031 fastigheter utbyte är en process genom vilken fastighet byter ägare, men på ett sätt som inte omfattas av kapitalvinstskatt i USA. Utbytet ses som ett mycket lönsamt sätt att utbyta fastigheter, men undvika skatter och några fastighetsinvesterare använder den ofta. Dock finns det strikta regler i samband med en 1031 fastigheter utbyte. Det finns vissa transaktioner som inte omfattas av bestämmelserna i ett 1031 fastigheter utbyte. De som är beroende av bestämmelsen bör kontakta en skatt professionell, kanske en skatt advokat, innan de vidtar i utbyte. En av de viktigaste reglerna är att privat egendom som innehas för personligt bruk kan inte bytas enligt denna bestämmelse. Det kan dock finnas andra undantag för privat egendom som omfattas av andra delar av den amerikanska skattelagstiftningen.

A 1031 fastigheter utbyte gäller bara fastigheter som innehas som investeringsmöjligheter, vanligtvis kommersiella strävanden. Dessutom gäller bestämmelsen inte de fall då en fastighet säljs och annan egendom är köpt. Det är oftast bara för utbyte av egendom för egendom och egendom måste klassificeras som vill natura.

Även om definitionerna av like-slag egendom kan vara komplicerad, den grundläggande förutsättningen för 1031 kräver real estate utbyte att det måste beröra förvaltningsfastigheter. Detta skulle kunna byta en lägenhet komplicerat för ett köpcentrum eller ett köpcentrum för ett plåster i outvecklade fastigheter, som bara ett par exempel. Men om några pengar utbyts förutom land, eller någon annan typ av icke-liknande slag egendom, då hela transaktionen kommer att bli föremål för beskattning. I normala affärsverksamheten, utan 1031 fastigheter utbyte bestämmelse får pengar byta ägare mellan två fastigheter innehavare. Man skulle betala pengar för en fastighet och det kan vara vände och betalas tillbaka med en annan liknande egendom. Men i mellan dessa tider, skulle den kontanta bli föremål för kapitalvinstskatt, vilket gör hela transaktionen dyrare och mindre attraktivt. A 1031 fastigheter utbyte är ett bra sätt att skapa incitament för ny-investeringar.

Förutom reglerna för lik-typ egendom, andra regler finns också i plats för 1031 fastigheter utbyte. Ett av dessa är det faktum att när den första fastigheten överlåts, övrig egendom skall överföras inom 180 dagar. En ersättare egendom måste identifieras inom 45 dagar. Inte uppfyller dessa tidpunkter bestämmelser kan utsätta hela Stockholmsbörsen till kapitalvinstskatt och Internal Revenue Service gör inga undantag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.