Vad är Roth IRA Bidrag Gränser?

Roth IRA bidrag gränser bestäms av ett antal faktorer och förblir relativt flytande. En Roth IRA är avsedd för lägre inkomster individer, och kan därför inte för alla. Allmänhet de som tjänar mer än $ 100. 000 får inte kraven för att bidra till en Roth IRA eller kan bidra, men till lägre belopp än de som tjänar mindre än $ 100,000. Dock kan dessa högre inkomster fortfarande vara berättigade till en traditionell IRA.

Även om alla enskilda återlösningskonton är bra för de som, kanske någon gång, vill sluta arbeta och njuta av sin äldre år, Roth IRAS är för dem som har en lägre inkomst-i detta fall betyder under sex siffrorna ett år. Det är dessa människor, särskilt som måste göra lite mer planering för att spara till pensionen. På grund av att lägre inkomst människor har det svårare att spara för denna eventualitet, ger regeringen incitament för dem som väljer att tänka långsiktigt.

Men även regeringen inser att det finns potentiellt missbruk när det -systemet. Det är en anledning till att regeringen har krävt Roth IRA bidrag gränser för att förhindra sådana investeringar. Roth IRA bidrag begränsar också hjälpa genom att ge lägre inkomster individer riktade belopp som de kan sträva efter att lägga undan varje år.

Roth IRAS fungerar annorlunda än traditionella IRAS. I traditionell IRAS, kommer den skatteförmån längst fram, där alla bidrag är avdragsgilla. Skatter är sedan betala av det tillbakadragande. Å andra sidan, gör en Roth IRA inte front-end bidrag avdragsgilla, utan snarare inte beskatta uttag när pengarna har på kontot längre än fem år. En del investerare få en felaktig uppfattning om Möjligheten att Roth IRA bidrag gränser och möjligheten att avvecklingen av inkomsten krav. Medan det finns en bestämmelse i lagen som möjliggör för investerare att även personer över kraven inkomstnivå, konvertera redan existerande pensionsplaner till Roth IRAS, de som vill bidra med nya medel kommer fortfarande att omfattas av inkomsten krav.

Som med 401 (k) planer, är Roth IRA bidrag gränser ofta över. Internal Revenue Service webbplats eller din ekonomiska rådgivare kommer att kunna ge dig den nuvarande Roth IRA bidrag gränser. Däremot är det en bra idé att följa med i alla förändringar och agera därefter. När Roth IRA bidrag gränser ökar, är det en bra idé att öka ditt bidrag till denna gräns, om det är överkomligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.