Vad är Oprioriterade Debt Consolidation?

Oprioriterade skulder konsolidering är en strategi för att kombinera utestående skulder och betala dem med ett lån som förlängs utan krav på att använda en tillgång som säkerhet. Denna typ av konsolidering av skulder används ofta av människor som inte har större tillgångar såsom bostäder som säkerhet, eller människor som föredrar att inte begå stora tillgångar som säkerhet för en skuld konsolideringslån. Som med alla typer av lån situation, ett oskyddat skuldkonsolideringsavtal normalt kräver förmåga att vid åtminstone uppfylla minimikraven i långivaren innan lånet är säkrat. Det är inte ovanligt för människor att använda oprioriterade skuldkonsolideringsavtal när man reser sig ur skuld. Många långivare som erbjuder denna typ av ekonomiskt intresse tjänst erbjuda priser som är lägre än de flesta priserna kreditkort av intresse. Detta fungerar som ett extra incitament för konsumenterna att använda en konsolidering lån för att betala av andra skyldigheter och har bara en faktura varje månad att betala.

Med många skuldkonsolideringstransaktioner planer att erbjuda lån utan säkerhet skuldkonsolidering, långivaren levereras med en lista över utestående borgenärer. När lånet är godkänt, långivaren frågor kontroller för varje borgenär att betala den aktuella saldot på kontot. Efter den tidpunkten, återbetalar gäldenären långivaren i månatliga avbetalningar tills lånet totala tillsammans med gällande ränta återbetalas i sin helhet till långivaren. Förutsatt att gäldenären inte har några ytterligare skuld kreditkort, kan denna typ av finansiell planering bidra till att minska den del av skulden avsevärt genom att minimera inflödet av högre räntor och lindra vissa belopp av efterfrågan på den månatliga budgeten. I likhet med många typer av finansiella tjänster, ett oskyddat konsolidering av skulder är tillgänglig för personer med olika nivåer av kreditvärdighet. Personer med god kreditvärdighet kan normalt få en lägre räntesats, medan personer som har upplevt några tidigare ekonomiska uppoffringar får nöja sig med en högre ränta. Det är dock viktigt att notera att även den högre räntesats som med dessa typer av lån är ofta lägre än räntorna på kreditkort och andra lån som amorteras. Som ett resultat, även människor med mindre än perfekt kredit kan hända att en osäkrad skuldkonsolideringstransaktioner är väl värt ansträngningen.

Om du väljer att betala av befintliga skulder med en oprioriterad fordran konsolideringsplan ofta används för att folket, när de märker att det blir svårare och svårare att göra ens de lägsta utbetalningar på saldon kreditkort . Ur detta perspektiv, finna en fungerande skuldkonsolidering plan kommer att göra månatliga budgeten mindre huvudvärk, eftersom den månatliga utbetalningen kommer sannolikt att vara lägre än det nuvarande belopp som betalas ut till olika fordringsägare. Dessutom innebär den lägre räntan gäldenären faktiskt kommer att betala mindre för att lösa alla de sammanlagda beloppet av skulder på lång sikt. Så länge gäldenären inte skapa nya skulder utanför konsolidering, kan denna typ av lösning visa sig vara mycket fördelaktigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.