Vad är Mortgage Payment Protection?

Mortgage Payment Protection är en ny typ av försäkring som har vunnit popularitet i Storbritannien. I USA tenderar sådan försäkring som kallas Mortgage Insurance. De som köper en bostad med mindre än 20% ner kan krävas för att köpa en sådan försäkring för att få nödvändig finansiering.

USA inteckning betalning skydd tenderar att ge en utbetalning om man dör eller blir permanent funktionshinder. Den kan skydda en co-köpare, exempelvis en make eller sambo, förklara sig hela tyngden av en inteckning. Tenderar att vara en av de dyraste typer av försäkringar för att skydda betalning av sin inteckning i händelse av dödsfall eller invaliditet.

mest välrenommerade försäkringsmäklare rekommenderar att istället för att köpa skydd inteckning betalning, ett köp istället större mängder livförsäkring och funktionshinder försäkring. Dessa belopp i allmänhet kostar omkring hälften av takten i liknande mängder av skydd mot inteckning betalning skydd. Dock får de äldre än 45, de har dålig hälsa, och rökare, får betala mer för liv och funktionshinder försäkring. I dessa fall kan Mortgage Insurance vara ett bättre val.

De flesta inteckning betalning skyddsplaner i USA inte har tillräcklig täckning eller betalning av inteckning, om försäkringstagaren skulle bli arbetslös. Eftersom arbetslöshetsersättningen är betydligt lägre än intjänad lön, får de inte ge tillräckligt för att göra avbetalning, och kan orsaka en förlorar sitt hem. I Storbritannien är skydd om man blir arbetslös den primära skälet till att folk köper inteckning betalning skydd. Kostnaderna är ungefär ,24% av inteckning belopp per månad. Vanligtvis inteckning betalning skydd kräver en arbetslös mottagaren att registrera med en arbetslöshet byrå och bevisa att de flitigt söker arbete. I de flesta fall finns det ett antal begrepp i vilken inteckning betalning skydd kommer att fortsätta att betala inteckningen. Villkor är i regel antingen 12 eller 24 månader. Extra månader kan köpas, men kommer att avsevärt höja priserna. Förutom betalning om man blir arbetslös, kommer Storbritannien inteckning betalning skydd även erbjuda alternativ såsom utbetalning av inteckningen om man dör eller blir helt handikappade. Detta kan vara till stor hjälp för efterlevande partner eller sådana som kan ärva egendom, eftersom de äger hela fastigheten, inte bara den del som tidigare ägdes av den avlidne ägaren.

Mortgage Payment Protection ofta erbjuds med fasta villkor. Ens betalningar till försäkringsgivaren kommer aldrig gå upp. Men om hemmet värdeförändringar, och ägaren beslutar refinansiering, alltså på grund av en större summa, han eller hon inte kan få full täckning eller återbetalning utan att ändra sin politik inteckning betalning skydd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.