Vad är Chartered Investment rådet?

auktoriserad investering råd är en finansiell yrkesman som är formellt utbildad i ett antal olika ekonomiska discipliner. Denna utbildning ut genom det framgångsrika slutförandet av batteri av prov som har att göra med dessa discipliner, samt ansamling av praktik som är direkt relaterade till discipliner. Chartered investering råden ofta finns i ett antal olika finansiärer baserade yrken, såsom allmän redovisning och pengar management consulting.

Generellt är det nödvändigt för alla personer som vill uppnå status som CIC att ha minst fem års erfarenhet av en arbetsmiljö som direkt berör ekonomi på något sätt. Detta arbete erfarenheter kan förvärvas på ett mäkleri, bank eller liknande finansiell institution, eller någon typ av verksamhet som handlar om pengar produktion, förvaltning och planering av dödsbon. Så länge de erfarenheter som har att göra med pengar, skatter och andra nödvändigheter för den finansiella processen, är det möjligt att översätta det till kvalifikationer för att söka att bli erkänd som ett chartrat investering råd. Man måste dock förstå att arbetslivserfarenhet som är mer direkt med pengar företagsledning, grundfunktionerna bokföring, och ett starkt grepp om skattelagstiftningen kommer att tjäna den sökande särskilt väl.

CICS åtnjuter ofta tillgång till fler möjligheter till avancemang med nuvarande arbetsgivare, samt möjlighet att säkra mer önskvärda positionerna med andra arbetsgivare. Liksom många andra institutioner, företag som handlar med finansiella transaktioner tenderar att belöna anställda som uppnått en hög pedagogisk kompetens. Som auktoriserad investering råd, skulle den anställde rätt säkert för bättre förmåner och möjligheter lön.

Samtidigt, erkännande som ett chartrat investering råd kan vara en stor tillgång för alla finansiella professionella som vill starta eget företag. Eftersom processen för att få denna status erkänns att vara heltäckande, några konsulter eller andra finansiella professionella som är känt för att vara auktoriserad investering råd kommer att få det mycket lättare att etablera företag och få en kundkrets.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.