Hur väljer jag det bästa kreditkort?

Med så många kreditkortsföretag att välja på, ibland är det förvirrande att avgöra hur man ska gå till väga för att få ett konto som är rätt för dig. Lyckligtvis finns det ett sätt att ta bort mysteriet från din sökning och sätta sig på bästa kreditkort för dina behov. Här är några tips att tänka på.

Välja ett kreditkort bör vara en aktiv uppgift, inte en reaktiv en. Det är, finns det ingen anledning för dig att begränsa dina alternativ till kreditkort erbjudanden du får med posten. Vissa av dessa erbjudanden är mycket bra, har många andra dolda avgifter, bara erbjuda en inledande låg ränta, eller något åt dem som inte kan vara i ditt bästa. Ta dig tid till forskning av olika leverantörer och gå efter de som du tror har potential att bli din bästa kreditkort.

För att utvärdera dina alternativ, är det absolut nödvändigt att du blir kunnig för att förstå villkoren förbundna med en viss kreditkort program. Vill du veta vad som händer om du betalar sent, om din ränta är låst i en viss tid, och vilken typ av begränsningar i balans överföringar kan finnas på plats. Även om du planerar att betala av ditt saldo varje uttalande period, vill du ändå veta vad som skulle hända om omständigheter hindrat dig från att göra det. Den bästa kreditkort alternativ ger dig en nivå av skydd samt skydda intressena hos kortutgivaren.

Gör en lista över de förmåner du vill få med ditt kreditkort konto. Detta kan innefatta förmåner som tillkommer flygbolaget miles per inköp, en kontant belöning program av något slag, eller snabb ersättning av kort vid ditt kort försvinner eller blir stulen. Helst har du också tillgång till levande kundservice dygnet runt samt ett alternativ saldoöverföring som inte kräver mer än ett par steg. Genom att skapa en lista över de förmåner som du verkligen vill med ditt konto, kan din uppmärksamhet riktas på erbjudanden som har goda chanser att bli din bästa kreditkort alternativet.

Naturligtvis väljer de bästa kreditkort omfattar gå för låga räntor som din nuvarande kredit värdering tillåter. Men det som verkar vara en bra kurs på ytan får inte vara i ditt bästa intresse på lång sikt. Leta noga efter alla bevis på villkor att priset gäller endast för en bestämd tid eller att vissa verksamheter kommer att automatiskt justera nivån uppåt. Den bästa kreditkort Affären kommer att vara en där man får en låg ränta i början, och kan fortsätta att räntan så länge som du har konto.

Att välja det bästa alternativet kreditkort innebär också att undersöka stabiliteten och anseende Kreditkortsutgivaren. Undersöka emittenten genom att besöka online konsument platser är en bra väg att gå. Vad du vill undvika är rapporter som antingen är alla negativa eller alla positiva. Ett överflöd av klagomål är ett säkert tecken på att du inte vill göra affärer med den emittenten. Samtidigt är bara flyter rapporter för bra för att vara sant och bör vara en röd flagga att något inte står helt rätt. Söka information som tyder på emittenten är medveten om och löser problem i tid, detta är ett säkert tecken på integritet leverantören och anger att emittenten är värd din behandling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.