Hur registrerar jag ett gratis Självdeklaration Online?

Det enklaste sättet att lämna in en gratis online självdeklaration i USA är genom Internal Revenue Service (IRS) webbplats. IRS erbjuder ett program som heter Free File, som gör att enskilda och gifta par arkivering gemensamt att registrera sina federala skattedeklarationer online gratis om deras Justerat bruttoinkomsten (AGI) är mindre än ett visst belopp. För 2008 är den maximala AGI gratis skatt förberedelse online $ 56. 000. Detta belopp beräknas med hjälp av föregående års skattedeklarationer för att se till att 70 procent av alla skattebetalare har gratis online skatt förberedelse till deras förfogande. Om du vill lämna en gratis online inkomstdeklaration med Fri fil, måste användaren in via IRS Free File sida. Från denna sida kan användaren bläddra i en lista över företag som samarbetar med IRS att ge gratis skatt förberedelse, eller så kan klicka på "Hjälp mig att hitta företag"-knappen och systemet kommer att hitta ett företag som snabbt och enkelt. De flesta av företagen på listan är att erbjuda fria skatt förberedelse till personer i en viss demografisk grupp, så att online-enkäten hjälper systemet begränsa vilka företag som kommer att gälla för specifik användare.

Webbplatsen ger också alla skattebetalare att använda ifyllbara formulär för att förbereda och skriva ut sina federala skattedeklarationer från webbplatsen gratis, oavsett inkomstnivå. Systemet går användaren genom att fylla i blanketter, därefter följer en färdig kopia som kan skrivas ut och skickas.

många statliga myndigheter också möjliggöra för invånare att lämna in en gratis online självdeklaration. Denna information är vanligtvis finns på den enskilda staten webbplats. Användaren skriver in information i systemet som efterfrågas, och hävdar sin information bankkonto för att göra en betalning eller få pengarna tillbaka. Dessa system blir ofta väldigt långsam eftersom Tax Day metoder, så det rekommenderas att skattebetalarna in sina skatter online så tidigt som möjligt.

Det finns andra alternativ för att lämna in en free skattedeklaration online, men det är klokt att se upp för marknadsföring knep och bedrägerier. Söka på nätet för "fria självdeklaration online" eller liknande uttryck genererar miljontals sökresultat, och de flesta av dessa är faktiskt inte gratis. Skatt förberedelse företag fresta ofta skattebetalarna med fri skatterådgivning, men när användaren får så djupt in på webbplatsen de hittar de måste betala för att fortsätta. Företagen räknar med att folk blir gjort, och inte vill undandra sig och börja om igen med ett annat bolag och annan webbplats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.