Hur lär jag mig Financial Management?

Det finns två typer av finansiella förvaltning: verksamhet och personal. Båda typerna finns samlade på en effektiv förvaltning av inkomster, utgifter, skulder och investeringar. Den typ av utbildning som krävs för att lära ekonomisk förvaltning skiljer sig mellan de två typerna.

Business ekonomisk förvaltning lärt eftergymnasial utbildning inom redovisning, en verksamhet eller handel. De kurser som erbjuds i dessa program ger grunden för kunskap som krävs för att hantera ekonomi ett företag på lång sikt. Det finns också stora serier av specialiserade kurser som fokuserar på frågor som är unika för olika branscher. Det bästa sättet att lära sig mer om den ekonomiska förvaltningen är att uppnå en position i den finansiella tjänster avdelning vid ett företag. Du kommer att få tillfälle att studera deras affärsprocesser, beslutsfattande och regler. Med tiden kommer detta perspektiv kan du förstå vad som avses i dina kurser handelshögskolan i ett mer övergripande sätt. Det är viktigt att komma ihåg att syftet med ekonomiavdelningen beror på vilken typ av finansiering verksamhet att företaget är engagerad i. Ett företag med en stor mängd investeringar förvaltar sina medel på ett annat sätt än ett företag med ett kassaflöde problem och släppa intäkter. Förmågan att hantera båda dessa företag med skicklighet är avgörande för en framgångsrik ekonomisk förvaltare.

Personligt ekonomiska förvaltningen är det kort-och långsiktig förvaltning av ditt hushålls ekonomi. Detta är en svaghet för de flesta människor, som pengar ledningskompetens ej ges, men fått genom erfarenhet. Vill veta hur du hanterar din ekonomi, finns det tre alternativ: böcker, planerare och rådgivare kredit. Det finns ett brett utbud av böcker, podsändningar och TV finns att lära dig hur du hanterar din ekonomi. Investera tid i denna viktiga färdigheter för att undvika alltför höga skulder, likviditetsproblem och lever bortom din inkomst. Pengar frågor är den huvudsakliga orsaken till skilsmässa och skapar en stor stress och ångest.

Professionella planerare göra en oberoende bedömning och utveckla en finansieringsplan för dig. Planen är baserad på din inkomst, kostnader och mål. Arbeta med en finansiell planerare kommer att lära dig hantering tekniker för att hjälpa dig att öka din förmögenhet och spendera dina pengar klokt.

Credit lägerledare erbjuda kurser och individuell rådgivning om personliga finansiella frågor. Deras roll är att hjälpa dig att minska din skuld, hantera de pengar du har och leva i din väg. Sessionerna är gratis och kan ge ramarna för framgångsrik pengar förvaltning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.