Hur kollar jag Skatteåterbäring Status?

Det finns flera sätt du kan hitta status skattelättnader till federal självdeklarationer in till IRS i USA. Bestämma status för skatteåterbäring kan bero på vilka former användes till fil återvändande och det sätt på vilket deklarationen lämnades in.

Enligt IRS tar det cirka sju dagar att behandla en självdeklaration in elektroniskt, och fyra till sex veckor att behandla en återgång in via post. Som ett resultat kommer skatteåterbäringen ställning för en återgång inte tillgängliga förrän den deklarationen bearbetas.

Om deklarationen lämnats in till IRS före den 15 april, den årliga skatten tidsfristen återbetalningssystemet status kan vara tillgänglig online på IRS webbplats. IRS ger en online-tjänst som kallas "Where's My tillbaka?" som kan ge status som ett bidrag om deklarationen lämnades in elektroniskt med hjälp av programvara skatt förberedelse, elektroniskt med hjälp av ifyllbara formulär, eller skickas i pappersform. Webbformuläret kräver personnummer för den skattskyldige, inlämning status, och det exakta bidragsbeloppet. Information om skatteåterbäringen status för vissa avkastning, inklusive ändrade USA Individuella självdeklaration, inte är tillgänglig online.

Två verktyg finns på IRS webbplats för att hjälpa skattebetalarna som stöter på problem får sin skatteåterbäring. Om bidraget lämnades inte på grund av ett problem med postadress, kan den skattskyldige lämna in en adressändring online. IRS uppskattar att återbetalning kontrollerna bör komma inom 21 dagar efter sändningsdatum visas på hemsidan, om kontrollen inte har kommit inom denna tid, kan en skattskyldig uppmärksamma IRS att starta ett spår på återbetalning online. IRS har ett avgiftsfritt telefonnummer finns tillgängliga för frågor om statusen för skatteåterbäring. Skattebetalarna kan tycka att telefonnumret på IRS hemsida, IRS rekommenderar den som ringer har en kopia av sin avkastning för att ge all information som krävs. Ett annat avgiftsfritt nummer, som du också kan hitta på IRS hemsida är avsedd för skattefrågor som inte är relaterade till bidrag.

För skattebetalare i USA som behöver kontakta IRS utanför USA, IRS personal finns i ambassader eller konsulat i Frankfurt, Tyskland, London, England, Paris, Frankrike, och Guaynabo, Puerto Rico. Drifttimmar varierar beroende på land, men du hittar den informationen på IRS webbplats. Skattebetalarna utanför USA kan också kontakta Philadelphia servicecenter kontor.

Om du lämnade in din deklaration via en yrkesverksam skatt beredning tjänsten kan du kontakta den avdelning ta reda på vilka former har använts och när deklarationen lämnades in. Din skatt beredare kan också ha möjlighet att bekräfta att du återvänder har behandlats. Om din skatt beredare inte kan bestämma din status skatteåterbäring för dig bör du kunna använda formuläret nummer och ansökningsdag för att få information om dina pengar direkt från IRS.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.