Hur kan jag spara pengar med ett Måltider?

En Måltider är en vanlig, organiserade arrangemang för budgetering, matinköp, matlagning och servering av måltider i en familj eller hushåll. Många människor tycker att ha en utsedd måltidsplan hjälper dem hålla sig till sina månatliga livsmedelsbutik budget, och det sparar tid för att förbereda hushållet måltider. Designing a meal plan beror på flera faktorer. Det första steget i att göra en måltid Planen är att den person eller personer som gör matlagningen att skriva ner alla måltider som kan framställas. Beroende på kreativitet och motivation kocken, kan detta vara en lång eller kort lista. När listan är komplett, förvara den på ett bra ställe, så nya recept och idéer måltid kan inte läggas till vid behov.

Nästa steg är att överväga din dagligvarubutik budget för månaden. Dela totala månadskostnaden i veckan steg och planera måltider för din Måltider kring detta belopp. Det bästa sättet att hålla sig till en livsmedelsbutik budget är att gå till affären med bara tillräckligt med kontanter, lämna ATM och kreditkort hemma. Detta förhindrar impulsköp som inte passar in i din kostplan.

Nästa planera matinköp för dina måltider. Om du går en gång i veckan, titta på dina Måltider lista och bestämma vilka måltider hushållet kommer att äta under den vecka. Sedan göra lite av kök inventering och göra en livsmedelsbutik lista med allt du behöver för varje dag. Var noga med att inkludera alla måltider: frukost, lunch, middag, snacks och måltider som skall packas upp och tas till skolan eller arbetet. Måltiden planen skall inbegripa varenda bit mat äts av hushållet under den veckan, inklusive eventuella inbjudna gäster eller speciella tillfällen. Också överväga att föra en löpande inköpslistan på kylskåpet så att det regelbundet husgeråd kan läggas till i förteckningen när de konsumeras.

När du är klar livsmedelshandeln Shopping för dina måltider, förvara mat i ditt skåp och kyl eller frys i den ordning som du kommer att förbereda måltider under veckan. Även måltider kan växlas runt under veckan beroende på hushållens preferenser, kommer organisationen att göra matlagningen enklare. Slutligen kan laga mat eller kockar i hushållet överväga kontroll av veckan måltidsplan varje kväll innan sänggåendet, så sätt kan köttet tinas i kylskåp, eller andra objekt som utarbetats i förväg. Hushållet kommer att bli förvånad över all den tid och pengar sparas tack vare en måltidsplan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.