Hur kan jag förbereda för att göra mina egna skatter?

Även med en revisor eller en professionell skatt beredare har några bekvämligheter, förbereda dina egna skatter ger dig möjlighet att behålla full kontroll över processen. Du kan arbeta i egen takt och spara de pengar du skulle ha betalat en skatt beredare. Som sådan, många väljer att göra sina egna skatter varje år. göra din egen skatt bör börja med förberedelser innan du ens sitta ner med skatte dokument och kvitton. Se först till att du har alla nödvändiga blanketter och scheman. I USA kan du begära former och tidtabeller du behöver från Internal Revenue Service (IRS) per telefon eller online. Du kanske vill överväga att använda programvara skatt förberedelse för att förbereda din skatt på din hemdator. Om du använder skatt programvara behöver du inte oroa dig för att säkra ett korrekt sätt. Skatteblanketter och scheman är vanligtvis ingår i programvaran. Om det behövs kan du ladda ner även uppdaterat blanketter via Internet och importera dem till programmet. I nästa steg, att som du förbereder gör dina egna skatter, är att se till att du har alla nödvändiga skattedokument till hands. Samla dina 1099s, W-2s, uttalanden utdelning och andra skatte-relaterade dokument, och kontrollera dem för fel. Det är en bra idé att göra detta tidigt kan som väntar korrigerade dokument ta lite tid. För vissa handlingar, såsom en W-2 kan du ha möjlighet att korrigera informationen själv och har leverantören av formuläret korrigera vitsord. Det är en bra idé, dock kontrollera med IRS innan så sker.

Förra årets inkomstdeklaration är en bra resurs att ha tillhands när du förbereder för att göra dina egna skatter. Genom att ta en titt på förra årets uppgifter och avdrag, kan du få en bra uppfattning om var man ska börja under innevarande år. Ta en titt på förra årets avkastning kan också hjälpa dig att avgöra om några viktiga dokument saknas. I princip kan du ta del av vad du använde förra året och se till att du har det här året. När du är säker på att skatten dokument är i ordning, samla in de varor du behöver för att förbereda din skatt. Se till att få en miniräknare och flera vässade pennor, liksom några returpapper. Om du använder programvara för att förbereda din skatt, kanske du behöver inte göra så många beräkningar. Men är det klokt att hålla sådana leveranser till hands för dubbelkontroll siffror och lägga kvitton ihop snabbt.

Det sista du bör göra när ni förbereder er för att göra dina egna skatter är att surfa in på IRS webbplats för skatt nyheter eller förändringar. Du kanske också vill använda webbplatsen för att söka efter information om det korrekta sättet att hantera vissa skattemässiga situationer, till exempel pengarna för barnomsorg. När du har uppdaterat din skatt kunskaper lite, är du redo att sitta ner för att förbereda din självdeklaration.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.