Hur kan jag få hjälp Debt Consolidation?

Det finns fyra möjliga källor för konsolidering av skulder hjälp: banker, privata företag lån, krediter rådgivare och förvaltare konkurs. Skuldkonsolideringsavtal är processen att kombinera flera skuldinstrument, såsom kreditkort och personliga lån till ett enda lån. Genom denna process är den månatliga utbetalningen belopp som krävs reducerad och mer för varje betalning tillämpas principen. Räntan på ett lån konsolidering lån är lägre än den genomsnittliga kreditkort ränta.

Debt inträffar när en enskild person eller företag får tillgång till pengarna innan de har förtjänat det. Det finns två typer av skulder: rullande och tidsbestämda. Revolving skuld finns med kreditkort eller krediter. Varje betalning minskar det belopp som grund, och dessa medel finns att låna mot. Ett personligt lån ger ett fast belopp av tillgångar och en planerad återbetalning plan. Varje betalning minskar det belopp som grund, men dessa medel inte finns tillgängliga. P

Debt konsolideringar är oftast begränsade till oprioriterade skulder. Billån, lån eller lån som använts för att köpa en viss tillgång anses säkrade lån. Ett lån utan säkerhet, baserade på din kreditvärdighet och återbetalning historia. Traditionella banker erbjuder skuldkonsolideringstransaktioner lån som en av de mest populära produkter. Utlåning krav skiljer sig åt mellan institutioner, men de flesta banker kommer att kräva en god kreditvärdighet, bevis på inkomst och låg Skuldtjänstkvoten.

Skuldtjänstkvoten är en beräkning av hur mycket av din inkomst går till betalningar till ditt utestående skulder. Beräkningen nettomånadslön intäkter dividerat med totala månatliga betalningar till alla skulder. Förhållandet kan vara större än 30% för dig att kvalificera för skuldkonsolidering hjälp från en bank. Privat lån eller finansiering bolagen har samma översyn som en bank, men är beredda att acceptera en högre andel amorteringar och en mindre än perfekt kreditbetyg. De tar ofta extra administrativ avgift, vilket ökar den totala kostnaden för lånet.

Credit Counseling organisationerna är ideella grupper som ger råd och stöd till människor med skulder. De kan arbeta med dina fordringsägare att konsolidera dina skulder, förhandla fram en lägre ränta, och minskar din månatliga betalning. Det är viktigt att notera att denna process kan påverka din kreditvärdighet.

Konkurs förvaltare kan erbjuda hjälp skuldkonsolideringstransaktioner som kan ge dig råd om olika alternativ för dig. Även om de inte erbjuder några faktiska verktyg för konsolidering av skulder, är ytterligare värdefull information när de fattar beslut om en konsolidering av skulder är det bästa alternativet för dig, eller om du behöver tänka på alternativa lösningar för att hantera din skuld.

Böcker, tidskrifter och finansiella publikationer ger en mängd information om hur man följer upp de skuldsaneringslån hjälpa dig emot. Håll dig till planen och missa inte några betalningar. Det är viktigt att notera att de flesta planer inte är mer än tre år långa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.