Hur kan jag använda kreditkort ansvarsfullt?

Många människor har svårt att hålla tillbaka sin skuld kreditkort under kontroll. Att lära sig använda kreditkort ansvarsfullt är enkel, men kan vara svårt att genomföra i praktiken. En av de viktigaste målen att ha är att alltid betala ditt saldo. Betala av ditt saldo varje månad. Du behöver inte ha en balans mellan att skapa kredit, och om du betalar av ditt saldo, kreditkortet företagen inte tar dina surt förvärvade pengar som intresse! Om du inte kan betala hela saldot varje månad spenderar mindre, lär sig att använda kreditkort på ett ansvarsfullt sätt, och betala av så mycket du kan. Aldrig betalar bara det minsta-det är så kreditkortsföretagen bli rik! Att hålla reda på dina pengar och dina kort är också mycket användbar. Om du håller kvitton på allt du laddar kommer du alltid vet hur mycket du är skyldig och kan undvika att spendera mer än du kan betala i slutet av månaden. Dessa intäkter är också användbara när det gäller att kontrollera era uttalanden kreditkort, vilket är en annan viktig att lära sig att använda kreditkort på ett ansvarsfullt sätt. Håll reda på dina kort-inte har dubbletter gjort, och inte låna ut dem till någon!

Undvik att betala av ett kreditkort med kontroller från en annan. Jonglering skuld hjälper dig inte använda kreditkort ansvarsfullt, och kan få dig djupare i skuld. Om det inte är en riktigt bra affär på lång sikt, gör inte det.

förseningsavgifter är ett annat sätt att kreditkortsföretag tjäna pengar på konsumenten. Kontrollera att du har tillräckligt med tid för din betalning för att komma till företaget och godkännas i deras kontor före förfallodagen. Förseningsavgifter är inte bara dyrt, kan de höja räntan, kostar dig en massa pengar i det långa loppet. Dessutom har Max inte ut ditt kreditkort, eftersom även detta kan köra upp avgifter. Experter rekommenderar bara tillbringar upp till 75% av din kreditgräns så att du har utrymme för nödsituationer-och naturligtvis, om du kan spendera mindre, göra.

Slutligen, att lära sig att använda kreditkort på ett ansvarsfullt sätt, begränsa antalet kreditkort som du äger. Mer kreditkort betyda större möjligheter att spendera pengar du kanske inte har mer stöd att hålla reda på, och fler kort som kan komma bort eller blir stulen. Med kreditkort, som med många andra saker i livet, är enkelhet bättre. Om man är uppmärksam, kan du bli mästare i ditt kreditkort, och inte ha dem behärska dig!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.