Hur jag planera ett bröllop på en budget?

planera ett bröllop på en budget är lätt. Det finns många alternativ för att göra ett bröllop billigare utan att kompromissa med din vision för din speciella dag. Med några överväganden kan det bröllop av dina drömmar passar din budget. Ett av de enklaste gånger för att sänka kostnaderna är när man köper klänningen. Trunk försäljning, där lager klänningar säljs, är ett utmärkt sätt att spara möjligen så mycket som hundratals dollar. Flesta Bridal Shop kommer också att erbjuda förra årets mönster på en djup rabatt. Att hitta en vän eller familjemedlem att göra ändringar är ett annat sätt att spara mycket pengar. Den populäraste tiden att hålla ett bröllop är också det dyraste. När du planerar ett bröllop på en budget, är det möjligt att spara tusentals kronor genom att fira under lågsäsong. Vintern och hösten är vacker tider på året, och perfekt för par som vill spara lite pengar. Det finns många lågsäsongen rabatter. Inte bara kommer mottagning platser kostar mindre, men det är oftast möjligt att spara pengar på tjänster som fotografering och musik.

Holding bröllopet på morgonen eller tidig eftermiddag är ett annat sätt att planera ett bröllop på en budget. Eftersom en hel måltid behövs inte, kommer maten kostar betydligt mindre. Dessutom kommer gästerna att konsumera mindre alkohol, spara ännu mer pengar. Erbjuda mindre dyr aptitretare är en annan idé. Det finns också flera sätt att spara pengar på bröllop tjänster. Vet du ett fotografi entusiasten? Kanske skulle överväga att fotografera vigseln och mottagningen som en bröllopsgåva. Alternativt anställa en fotografering student, eller en fotograf just har börjat, kan spara mycket pengar utan att ge upp kvaliteten. Ser till början yrkesverksamma är ett utmärkt sätt att spara pengar på tårtan också. En av de största pengarna spararna när man planerar ett bröllop på en budget är att ompröva gästlistan. En mindre gästlistan kan spara tusentals kronor. Cateringföretag avgift per gäst, och det är inte ovanligt att ett bröllop måltid att kosta $ 50,00 $ eller mer. Med en stor gästlista, som kan lägga upp fort. Ett bröllop på en budget är lätt när de små detaljerna omprövas. Blommor på alla tabeller är förmodligen inte nödvändigt. Ingen bryr sig om du bara använder en färg av bläck på inbjudningar. Välj blommor som är i säsong och odlas lokalt. Med mycket detaljer, kommer ingen veta att du gick för billigare alternativ.

Det är lätt att planera ett bröllop på en budget. Det finns många sätt att smärtfritt skära hundratals dollar från kostnaderna utan att ge upp något som gör ett bröllop så speciell. Det är fortfarande möjligt att ha bröllopet i dina drömmar utan att spendera de första åren av ditt äktenskap amortera bröllops-relaterade skulder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.