Hur gör jag bäst Banking Services?

Banktjänster varierar kraftigt i ett försök att betjäna så många kunder som möjligt. Hitta den bästa banktjänster kommer att kräva dig att prioritera olika aspekter av banker i storleksordning, för att kunna få de tjänster som gagnar dig mest. Exempelvis kan banker timmar vara av särskilt intresse för en kund, medan de räntor som erbjuds på insättningsbevis (CD) kan vara av högsta vikt för en annan person. En hel del forskning och jämförelse går till att få den bästa banktjänster. En av de första åtgärder som borde vara att jämföra tillgängliga tjänster utifrån olika parametrar. En bank kan erbjuda ett rabatterat pris kreditkort, till exempel, men deras kontroll av konton har avgifter eller tilläggsavgifter. En annan kan ha fri kontroll, men en över-genomsnittet kreditkort. Om du behöver ett kreditkort, men är redan nöjd med ett lönekonto i en annan bank, kan den första banken vara den mest gynnsamma. Å andra sidan, om du har för många kreditkort redan och behöver en mindre kostsam checkkonto, den andra banken kan vara klokare val. Det är också en god idé att titta efter erbjudanden. Många banker, till exempel, kommer att erbjuda en rabatterad räntesats CD intresse, eller en $ 100 US-dollar (USD) deposition när du öppnar ett nytt kontonummer. Annonser för åtgärder är lätta att hitta på banken plats, och ibland genom direkta post eller andra medier. Vissa banker har regelbundna kampanjer som körs på en årlig eller säsongsmässigt, så direkt förfrågan på ett bankkontor om kommande specialerbjudanden kan också vara värt besväret.

Dolda avgifter och andra avgifter kan förekomma i de villkor och villkor när man öppnar ett konto. Det är viktigt att granska konto dokument grundligt, samt frågat om oväntade avgifter innan du öppnar ett konto, för att undvika obehagliga överraskningar senare. Om vissa kontovillkoren verkar för bra för att vara sant, finns det vanligtvis kompromissa i form av dolda avgifter, och en klok konsument av banktjänster kommer att ta tid att lära sig om dessa.

Vissa personer kanske även vill undersöka alternativa bank timmar, platser och online-alternativ bank när de söker banktjänster. Beroende på personens schema behov och livsstil, dessa kan vara viktiga överväganden. Vissa banker fungerar ens helt online, utan traditionella gren platser. Face-to-face kundservice är förlorad här, naturligtvis, men dessa banker kan ofta erbjuda mycket konkurrenskraftiga räntor på sparande och tid inlåningskonton, vilket gör detta till ett attraktivt alternativ för vissa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.