Hur får jag ett Term Life Insurance Quote?

Många kanske vill ha livförsäkring, men de ofta inte vet hur man startar processen. Vissa människor vet knappt vad det är, tala om hur att få det. Lyckligtvis är de flesta människor har möjlighet att begära en term citat livförsäkring genom att fylla i ett formulär på Internet. Flera webbplatser erbjuder denna tjänst, av vilka många är leverantörer av livförsäkringar. Detta sätt, om du godkänner det citat som du skickat, kan du köpa ofta täckning snart efteråt online. Du kanske har hört talas om både helhet och livförsäkringar och undrar vad skillnaden är. En långsiktig politik tenderar att fungera bra för de flesta människor eftersom det täcker dem för livet bara, och kan köpas för allt från ett till 30 år. Å andra sidan, innehåller en hel politik en investering aspekten, eftersom det ger den person som omfattas bygga kontantvärde åren. Därför är det ofta jämföras med en påtvingad sparplan, och är mycket dyrare i genomsnitt än en livförsäkring. Om du har bestämt att du inte behöver den investeringen funktionen, är det dags att få en term life insurance. Du kan välja att fylla i ett formulär på en särskild försäkring leverantörens webbplats, eller kan du besöker en webbplats som visar noteringar från flera företag så att du kan jämföra priser. Kontrollera också om det företag som är ordförande över din bil, hem eller hälsa försäkringar erbjuder livförsäkringar. Du kan få en gemensam linje rabatt, eller åtminstone sinnesro att du redan känner till företaget som erbjuder dig termen citat livförsäkring.

De flesta blanketter kommer först be om grundläggande information, såsom postnummer, namn, kön, längd, vikt och födelsedatum. De oftast då erbjuda en checklista för medicinska tillstånd, så att du kan bocka av de som du för närvarande har eller har haft tidigare. I de flesta fall måste du svara om du varit inlagd på sjukhus nyligen varit på en läkare, tagit receptbelagda läkemedel, eller fått diagnosen några större krav. Liknar något annat slag av försäkring, kan tidigare frågor påverkar vanligtvis inte bara din tid citat livförsäkring, men huruvida företaget kommer att erbjuda täckning för dig alls.

Räkna med att bli frågad om du för närvarande har sjukförsäkring. Detta kan påverka din offert, men det kan också vara ett försök att sälja er andra politikområden än livförsäkring. Du kommer då troligen att bli frågad dollarn täckningsbeloppet du önskar, och hur länge. I allmänhet är ditt term life insurance bara en förelöpare till täckning, så tänk på att du kan behöva belägg för era svar innan ni för policy är officiellt skapas. Därför är ärlighet viktigt så att din offert är korrekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.