Hur får jag en militär Cash Advance?

Som medlem av den amerikanska militären kan ha sina förmåner när det gäller att få snabba kontanter under ekonomiska svårigheter. En militär förskott är enklare och billigare än en vanlig civil förskott. Allt du behöver för att få en militär förskott är militär identifiera ett checkkonto, och en check. En medlem av militären kan skriva ut en check till ett förskott så att du får omedelbar kontant och kontrollen inkasserades på nästa löneutbetalning.

Förfarandet för en civil förskott är annorlunda än en militär förskott, så de som har gått den traditionella vägen tidigare kanske inte vet vad som väntar en militär förskott. På grund av tjänsten ledamöterna Anti-Predatory Lending Protection Act, ingen militär medlem kan debiteras mer än en 36% årlig procentsats-mycket lägre än den tresiffriga effektiva räntan många civila förskott bära. På grund av den mycket lägre räntor på militär förskott och som medför minskad vinst, kan det vara lite svårare att hitta en center förskott som kommer att ge en militär förskott.

För att få en militär kontant förväg, kontakta lokala förskott centrum, även känd som avlöningsdag lån långivare, och fråga om de tillhandahåller tjänster för militära medlemmar. Färre långivare ge militär förskott då göra civil förskott, men många gör det fortfarande. När ett förskott center att lån till militära medlemmar finns, gå dit med militär identifiering och en check.

Civil förskott sökande ofta behov av att få inkomster och bankinformation, men för militära medlemmar, inga bevis för inkomster behövs. Samma tjänst Medlemmar Anti-Predatory Lending Protection Act att Caps effektiva räntor på 36% kommer inte heller att låta en medlem av militären att gå in i en annan förskott omedelbart efter den första betalas ut. Detta kallas en årsskiftet och skyddar militära medlemmar fastnar i en ond ekonomisk cykel att låna mer än de kan betala tillbaka. När får en militär förskott, därför är det oerhört viktigt att bestämma exakt hur mycket för att låna och om det lätt kan återbetalas av nästa lönecheck period. När ett lånebelopp beslutas, ska du fylla i en personlig informationsblad i förskott centrum. Denna innehåller grundläggande information som namn, adress och telefonnummer. Efter förskott centrum har all personlig information som behövs, ett förskott liten låneavtalet kan inrättas. Den kommer att innehålla ett lån förfallodag för normalt två veckor till en månad, lånebeloppet, avgiften, och ett avslöjande om att förskott centrum håller kontrollen och får lösa in den på förfallodagen, och att sökanden kan debiteras för icke-tillräckliga medel. Noga läsa hela det finstilta innan du signerar.

Efter att avtalet har undertecknats, skriver en check till förskott centrum i hela lånebeloppet och avgift. De kommer att lämna över kontanter och hålla kontrollen som säkerhet, inlösning den på förfallodagen. Även om en snabb och enkel procedur, är militär förskott avsedda för kortsiktiga ekonomiska lösningar och bör endast användas i nödfall. Längre sikt ekonomiska problem måste tas om hand på ett annat sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.