Hur får jag en Samma dag Cash Advance?

En Samma dag förskott är en typ av lån. Även kallad förskott eller avlöningsdag lån, dessa typer av lån är avsedda att erbjuda låntagare ett sätt att låna pengar de behöver snabbt. Men de skiljer sig från andra typer av lån i att de beror på en kort tid. Till exempel, de är ofta beror på låntagarens nästa schemalagda löneperiod. Dessutom tillåter de låntagaren att få de pengar han behöver antingen samma dag som han ansöker om det eller nästa dag, ofta genom direkt insättning. Det finns många långivare som erbjuder denna typ av lån online. De är oftast kallas förskott eller avlöningsdag företag lån. Normalt kan en person ansöka om ett förskott lån online och fax viktigt lånehandlingar till det långivande bolaget. Det finns också några tegel-och murbruk förskott företag som behöver potentiella låntagare att besöka ett kontor och ansöka om ett lån.

Traditionell utlåning företag har vissa kriterier för att godkänna låneansökningar. I de flesta fall måste den sökande ha god kredit och referenser för att kunna godkännas för ett lån. Ibland traditionella långivare kräver också en låntagare att ha säkerheter. I stället för god kredit, kan en sökande få ett cosigner för att göra sig mer attraktivt sökanden, den cosigner goda kredit kan hjälpa till att driva en annars skakig ansökan igenom. Traditionella lån kan ta längre tid att bearbeta, och de flesta har inte samma dag eller nästa dag finansiering.

Utlåning företag som erbjuder samma dag förskott lån är helt annorlunda eftersom de inte brukar kräva en låntagare har bra kredit. De flesta även godkänna ansökningar för personer med konkurser och flera kompromisser avgift. Ovanligt nog inte kontrollera de inte låntagarens kredit alls. Men detta innebär inte att de har inga krav på ansökan godkännande. De sätter helt enkelt olika kriterier.

De flesta samma dag förskott företag kräva låntagarna att få anställningsbevis eller bevis för att de får regelbunden inkomst. Många kräver att låntagaren har ett checkkonto, men vissa kommer att acceptera sparkonton samt, särskilt om låntagarens lönecheck regelbundet deponerats där. Vissa förskott långivare som också ålderskravet. Till exempel har störst behov låntagare att vara minst 18 år gammal. Det är också vanligt att dessa långivare att ställa månadsinkomst krav.

är samma dag förskott långivare ofta kritiseras för det sätt de gör affärer. Eftersom de vanligtvis ställa mycket höga räntor och automatiskt dra återbetalning från låntagarens bankkonto, motståndare till dessa långivare säger att de som låntagare upp för ännu sämre ekonomiska problem. De hänvisar till att många som söker dessa lån har mycket låga inkomster eller betalningsanmärkningar. Som sådana är de ofta med stor ekonomisk risk när du försöker att återbetala lån med så höga avgifter och korta lån.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.