Hur får jag en No-Fax Cash Advance?

A no-fax förskott är en form av kortfristig finansiering. Denna typ av lån är också känd som en avlöningsdag lån. Det finns fyra steg som krävs för att få en nej-förskott fax cash: Att tillämpningskriterier, lokalisera ett Internet-baserat förskott företag, fyll i ansökan och få pengar.

A no-fax förskott tillämpningskriterier kan variera, men bygger på ett heltidsjobb, direkta lönekostnader insättning på ett bankkonto, och online uttalanden betala. Vissa företag har ytterligare krav, såsom anställningstid får vara längre än sex månader, bostadsort minst ett år och en direkt telefonlinje i arbetet. De belopp du är berättigad till beror på nätet eller ta hem inkomst, längden av lånet och din historia med lånet företaget. Det finns ingen kreditkontroll på denna typ av lån. För att hitta en no-fax fast kontant förskott, söka på Internet för den här typen av bolag. Läs informationen på webbplatsen noga och kontrollera kontaktsidan för att se var de befinner sig. Sök efter ökad säkerhet information om ansökningsblanketten, eftersom du kommer att ge dina bankuppgifter.

Ansökan för denna typ av lån måste din personliga information, löne frekvens och arbetsgivarens namn och telefonnummer. De också kommer att kräva webbplatsen för din bank, ID ditt användarnamn och lösenord för att få tillgång till din Internetbank poster. Det är viktigt att notera att när du har lämnat denna information, har full tillgång till ditt bankkonto och kan se alla dina transaktioner. Syftet med denna tillgång är att kontrollera att din lön uttalande sätts in direkt på ditt bankkonto under minst tre på varandra följande perioder.

Efter godkännande kommer pengarna vara insatta direkt på ditt bankkonto, oftast samma dag. När du har fått ett godkännande, är det starkt rekommenderat att du ändrar ditt lösenord till din Internetbank. Få dina banktransaktioner noga för de närmaste månaderna för att säkerställa att inga ytterligare medel tas bort. Den bankkund bedrägeri försäkring program kommer inte att täcka några krav när du har tillgång till din Internetbank till externa företag.

En avlöningsdag lån ger snabb tillgång till kontanter, utan är en mycket dyr form av finansiering. De räntesatser är mycket hög och är oftast bara något mindre än lån sharking priser. För att undvika att fastna i återkommande avlöningsdag lån, försöker tjäna extra pengar för att betala av hela lånet på din nästa löneperiod.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.