Hur får jag en Faxless Cash Advance?

En faxless förskott är också känd som en Internet förskott. Ett förskott eller avlöningsdag lån är en form av kortsiktig finansiering som är baserat på din nuvarande anställning och inte din kredit historia. Denna typ av finansiering är mycket dyrt, eftersom räntesatser är ganska hög.

För att kvalificera sig för ett förskott, måste du vara över 18 år, har varit anställd i minst sex månader för samma företag och ha en stabil adress. Den kontanta förskott eller lån, baserade på inkomsten från din nästa lönecheck. Det finns tre krav på en faxless förskott: Internetbank, sysselsättning och direkt insättning arbetsgivaravgifter.

Online banking är tillgång till ditt bankkonto via Internet. Denna tjänst erbjuds av alla banker och kreditkassor. Kontoinnehavaren in sitt användarnamn och lösenord på bankerna webbplats. Egenskaper hos en bank webbplats inkluderar förmågan att betala räkningar, föra över pengar och visa kontoaktivitet.

För att få en faxless förskott, måste du följa tre steg: hitta ett Internet-baserat förskott företag, fylla i ansökningsformuläret och ange användarnamn och lösenord för ditt bankkonto. Denna information är vanligtvis tillhandahålls via Internet eller via telefon. Kom ihåg att uppge dina bankuppgifter här sättet håligheter alla täckning bedrägeri skydd som din bank. Använd en sökmotor för att hitta Internet-baserade företag kontant förskott. Var noga med att välja ett bolag med en fysisk plats i ditt tillstånd. Granska uppgifter om företaget och sedan fylla i ansökningsformuläret för att få en faxless förskott. Kontrollera att webbformulär säkras innan slutföra den genom att titta efter hänglåset i adressfältet i webbläsaren.

Företaget använder banktransaktioner rapport som bekräftar att din löneskatt är insatta på ditt konto. De kommer också bekräfta det datum du har betalat och ditt bankkonto. Lånet kommer att sättas in på detta konto och sedan betala med dras på din avlöningsdag.

Minska exponering genom att ändra ditt lösenord omedelbart efter det att lånet godkänts. Kom ihåg att kontrollera alla dina finansiella transaktioner för att se till att inga medel överfördes till ett annat konto eller återkallas. Få dina konton noga för de kommande tre månaderna för att säkerställa att ditt konto är säkrad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.