Hur får jag bort kreditkortsskulden?

Det finns flera metoder för att eliminera skulden kreditkort, och de inleds vanligtvis med att göra vissa inte spendera mer pengar med kreditkort. Det är svårt att bli skuldfria när folk fortsätter att spendera, eftersom den del av skulden kan bo statisk eller öka. När åtagandet att inte göra några fler inköp kreditkort är på plats, kan man välja flera alternativ för att eliminera skulden kreditkort. Dessa innefattar att klura ut hur att betala skulden från nuvarande fonder, ta bort skulden från kort och överföra den till lån till låg ränta som hemma hypotekslån, med hjälp av en byrå konsumentkrediter och ansöker om konkurs. Det mest önskvärda alternativet är att betala av kreditkort från nuvarande och framtida medel. Personer rekommenderas att utvärdera alla kort och skulder belopp och börja med att först betala av dessa kort med högsta räntorna. Om priserna är riktigt hög, kanske man vill se att överföra skulden till en lägre ränta kort. Kunderna kan också ha möjlighet att få lägre räntor genom att kontakta krediten företaget och bad om en lägre skattesats.

Orsaker till att betala av högsta ränta kort samtidigt göra minsta betalningar på andra kort är ganska lätt att förstå . De kort med hög ränta betyder mindre av den verkliga skulden blir elimineras varje månad. Göra minsta betalningar brukar inte betala några pengar till den huvudansvarige skuld och får endast täcka räntebetalningar. Å andra sidan, låg ränta kort inte ansamlas intresse skuld så snabbt, vilket innebär att de blir lättare att betala efter höga lån har betalats. En del tycker att de kan inte eliminera kreditkort skulden genom denna metod eftersom alla korten har höga räntan, eller de har så många kort att även minsta utbetalningarna är för stor för en kostnad. Ett annat sätt att eliminera skulden kreditkort är att flytta alla de pengar man är skyldig en annan typ av lån. De som har stora kapital i sina hem kan ha möjlighet att refinansiera och lägga skulden till sina hem, med bara något högre utbetalningar, eller ännu mindre dem om de kan få mer önskvärt räntor. För vissa, lägger skuld till hem inteckningar löser frågan om flera betalningar betalas per månad. En alternativ möjlighet är att arbeta med rådgivning konsumentkrediter grupper, som kanske kan förhandla med kreditkortsföretag att minska eller eliminera intresse så skulden kan betalas ut snabbt. Det finns några bra rådgivning företag och de som tar ut höga avgifter för denna tjänst, även om de är ideella. Många av dessa tjänster Credit Counseling är bedrägeri och kan hamna skadliga kreditbetyg mer, så forskning ansedda Credit Counseling byråer innan man väljer denna väg.

Det sista alternativet är att i konkurs, vilket kommer att eliminera skulden kreditkort snabbt och fullständigt. Inte alla människor har rätt att gå i konkurs, och de kan behöva bevisa oförmåga att betala skulder. Konkurs är ett ointressant för de flesta människor eftersom det kommer att påverka kreditbetyg för upp till tio år. Men det finns säkert fall där människor har något annat val och kan omöjligen eliminera skulden kreditkort utan alternativet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.