Finns det ett fastighetsbolag skatteavdrag?

Villaägare kan få en särskild fastighetsskatt avdrag om de har ett utestående lån. Detta inkluderar ränta från en primär Home Mortgage och ett andra hem inteckning. Olika fastigheter skatteavdrag är tillgängliga när du köper eller säljer en bostad.

Mortgage ränta är avdragsgill för det beskattningsår då den är betald. För att kvalificera för denna fastighet skatteavdrag, måste husägare specificera sina skatteavdrag tillbaka använder Internal Revenue Service (IRS) formulär 1040 Lista A när ansökan lämnas in en självdeklaration. Det finns ytterligare en inkomstdeklaration avdrag som kan förtecknas på förteckning A Home Office skatteavdrag.

Om en del av ett hem används som ett företag kontor bara kan ägaren berättigad till hemmakontoret real egendom skatteavdrag. Den husägare måste beräkna ytor att beräkna hur mycket av inteckning täcker denna del av hemmet. När hemmakontoret avdraget används, kan kontoret område inte ingå i inteckningen avdrag. I grund och botten innebär detta att ägaren kan inte ha två olika skatteavdrag för samma del av huset. Restriktioner och begränsningar gäller vid användning av avdraget hemmakontor. Om ägaren inte uppfyller kraven för hemmakontor avdrag, då inteckning avdraget fortfarande kan användas för detta område i hemmet.

Människor som har en inteckning i ett andra hem kan också använda inteckningen avdrag. Om hemmet är en hyresfastigheter, måste ägaren använder det för åtminstone en del av året för att berättiga till avdrag. Om hemmet inte hyrs ut, berättigar ägaren till avdrag oavsett om ägaren bor i bostaden alls under året.

Andra skatteavdrag finns tillgängliga när man köper eller säljer en bostad. Köpare betalar ibland poäng när du köper ett hem att sänka skattesatsen räntekostnader för. Poäng är förutbetalda räntor och normalt motsvarar 1% av inteckning belopp. Dessa punkter är avdragsgilla under det år som de betalas ut.

Om en husägare är refinansiering ett befintligt inteckning, gäller olika regler. Varje betald poängen fortfarande är avdragsgilla, men avdraget är utspridda över hela lånets löptid. Till exempel är ett hem refinansieras och ägaren betalar tre punkter, eller $ 4,000 US dollar (USD) på ett 20-årigt lån. Den husägare delar upp $ 4,000 USD med 20 år för att beräkna den årliga punkter real avdrag fastighetsskatt. Detta husägare kan dra av räntekostnader för plus $ 200 USD på inkomstdeklarationen varje år under de närmaste 20 åren. När ett hem säljs, säljaren kan dra av kostnader i samband med försäljningen av försäljningen beskattningsbara inkomst belopp . Dessa kostnader kan bland annat reklam, avsluta kostnader som debiteras av långivare, och fast provisioner fastighetsmäklare. Kostnader för större hem förbättringar kompletteras för att göra hemmet redo för försäljning kan också ingå i denna fastighet skatteavdrag.

kommer det faktiska real avdrag fastighetsskatt beloppen varierar beroende på IRS behörighetskrav. IRS förordningar uppdateras normalt varje år. Fastighetsägare kan konsultera den officiella IRS webbplats, eller en skatt professionell, vid beräkning av något verkligt avdrag fastighetsskatt före inlämning av självdeklaration.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.