Vilka är de olika medicinska Avdrag?

att sänka inkomstskatt, kan skattebetalarna använda vissa medicinska avdrag. På en federal självdeklaration, sjukvårdskostnader lägga upp till maximalt 7,5 procent av den skattskyldiges justerade bruttoinkomst kan dras av. Tillåtna avdrag omfattar medicinska, odontologiska och öga kostnader vård.

Utöver dina egna kostnader, kan du ta medicinska avdrag för dina anhöriga också. En person anses vara beroende av om de har en släkting som bor med dig och du ger minst 50 procent av deras finansiella stöd. Personen måste också vara en amerikansk medborgare för att kvalificera sig som ett beroende. För att säkerställa att du får all den medicinska avdrag du är berättigad till, behålla kvitton för alla medicinska utgifter för dig själv eller åt dina barn. Om du är egenföretagare, kan du även inkludera kostnaden för din medicinska försäkringspremier i dina beräkningar. Var noga med att inkludera kostnaderna för eventuella laboratorieprov, tentor öga och tand checkups inte täcks av försäkring i dina beräkningar. Om du behöver glasögon eller kontaktlinser, kan kostnaderna dras från din inkomstskatter.

Andra kostnader som är tillåtna som medicintekniska avdrag innefattar kostnader för tandimplantat, avgifter ambulans och tentor hörsel. Kostnader som uppstått på resor till och från läkare uppdrag kan också dras av. Om du behöver gå ut på stan för att söka sjukvård, kan du dra av dessa kostnader också. Håll koll på kostnaden för körsträcka, din olja och utgifter gas och parkering att inkludera i din självdeklaration. kostnaderna för alternativa medicinska behandlingar för att behandla sjukdomstillstånd kan vara avdragsgilla. Alternativ behandling är akupunktur, aromaterapi, massage och terapi. Om du är osäker på om din behandling skulle kunna få en medicinsk skatteavdrag, be din läkare om viss vägledning. Din revisor eller en skatt beredare kommer att kunna ge dig några råd i detta avseende också.

Vissa typer av kostnader räknas inte som medicinska avdrag, och du måste vara medveten om detta faktum också. Du kommer inte kunna dra av kostnader som du har betalt för via sjukförsäkringen politik. Over-the-counter mediciner omfattas inte heller. Om du har utgifter i samband med kosmetisk kirurgi, kan du inte använda dessa som medicinsk avdrag på inkomstskatten form. Några få avdrag måste anses medicinskt nödvändigt att godtas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.