Var kan jag få bra Konkurs Advice?

Konkurs råd kan komma i många former. TV-apparaterna att funktionen ekonomer eller personliga experter finansiera kunde fyllas med det. På Internet, många webbplatser som erbjuder det och naturligtvis låg telefonböcker deras påstående att ett stort antal källor för råd, vanligen karaktären av rättslig hjälp eller kredit rådgivning. Uppenbarligen en person som vet de inte bara behöver några råd, de behöver goda råd konkurs. Det kan bli svårt att bestämma var du kan hitta här, men det finns flera ställen att titta.

advokater kan säkert vara en utmärkt källa till konkurs råd, och dem som är mest lämpad för jobbet tenderar att specialisera sig i konkurs. En bra advokat på detta område ofta inte betalt för ett samråd, och det betyder att det är fullt möjligt att höra flera advokater i denna fråga. Detta är också ett bra sätt att välja en advokat, jämför priser, som ofta är en uppsättning kurs för personliga konkurser, och inleda ett konkursförfarande. En del tycker att de vill få lite av konkurs råd innan prata med advokater. Böcker kan vara en stor källa till konkurs råd. Folk borde hitta publikationer med gott rykte. Till exempel böcker om att gå i konkurs som erbjuds av juridiska förlaget Nolo Press ®, kan vara ett bra sätt att börja, särskilt i USA. Förutom att förklara juridiska aspekterna av olika typer av register, tenderar Nolo Press ® att dela en hel del råd om vad man ska fråga om och leta efter i alla advokater hyrt. Med denna typ av information i handen innan du anlitar en advokat kan vara mycket användbar. Observera att om inte en bok är skriven för en viss region, det enda råd man kan ge är allmän. Konkurslagstiftningen varierar i olika områden. Det är viktigt att förvänta sig varians och inte helt beroende av någon bok om råd. Det finns folk som letar efter konkurs råd från vinkel på huruvida de bör överväga det här steget. Här kunde en annan källa till råd behövas. Människor kan se till personlig advokater, advokater skatt, revisorer, att Credit Counseling tjänster eller andra beslutar om att gå i konkurs är den bästa möjliga samtal. En annan källa för rådgivning fjädrar från vänner eller familj som har haft personlig erfarenhet av problemet och som är villiga att prata om det. Vare sig familj eller vänner kan vara bäst på att beskriva den personliga konsekvenserna av detta beslut. Tyvärr kan denna typ av råd inte alltid den mest tillförlitliga heller, men hört utsikterna för andra kan hjälpa till med besluten.

finns mycket konkurs råd på Internet fram till webbplatser som ägs av advokater. Även om dessa folks klart vill verksamhet skulle det vara skadligt för rykten om det som skrevs var inte korrekt. Ibland kan denna skada bara samlar på, men oftare, skrivet webbplatser eller ägs av konkurs jurister kan ge bra tips. Återigen är all information ges ofta specifik till regionala konkurslagstiftningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.