Vad orsakade Subprime Mortgage Crisis?

subprime mortgage krisen är en pågående händelse som kan påverka köpare som köpte hus i början av 2000-talet för en lång tid. Dessa effekter kommer att leda till förändringar på bostadsmarknaden, konsumtionen, förändringar i utlåningsverksamhet, och kanske, omskrivningen av bostadslånet systemet. Vad menas med subprime mortgage krisen är att många hem lån som tagits under en fastighetsbubblan inträffat på de två amerikanska kuster, från 2000-2005, delades ut vid en subprime-takt, och har nu lett till omfattande utmätningar på bostadslån, och människor som måste lämna sina hem eftersom de inte har råd med betalningarna. Den fastighetsbubblan, innebar att under en tid, hus ökat kraftigt i värde och konsumenter ofta lånat på subprime (mindre än det lägsta) kurs tro att priset på deras bostäder skulle stiga och de kunde därför refinansiering lägre utbetalningar. Många människor har inte bara omfinansiera för lägre löner, utan även för konsumtionen. Inflation i huspriserna innebar människor har ett hem plötsligt hade mer eget kapital i sitt hem. De kan använda en del av det egna kapitalet med refinansiering och spendera de pengar som de valde.

Tyvärr började bubblan sprack i slutet av 2005 och hus började sjunka i pris. Människor som refinansierat, särskilt de som gjorde det med rörlig ränta, plötsligt hem värderas till betydligt mindre. Många med rörlig ränta och ränta bara lån hamnat oförmögen att fortsätta att betala på sina hem, översvämmar marknaden med fler bostäder till salu än vanligt och att ytterligare sänka hem värderingar. En annan fråga vid handen att en mängd av inteckning företag som hade utfärdat subprimelån, investerat sina pengar i hedgefonder som blev värdelösa. Detta innebar att flera av de största uthyrare av subprimelån bidragit till subprime bolånekrisen genom att hävda konkurs och utestänga på lån. Människor som nu hade hem till lägre värden, hade lån är större än värdet av deras hem, och var ofta inte kan refinansiera med andra långivare. Striktare utlåningsverksamhet av återstående inteckning företag har också spelat en roll i subprime mortgage-krisen, eftersom några av de villaägare kunde inte behandlas av någon typ av lån på grundval av nya kriterier.

är ett lands ekonomi brukar påverkas av en mängd olika faktorer. Minskningar av utgifterna, förluster på aktiemarknaden, kan dåliga investeringar, och många andra saker påverkar hem priset. Instabiliteten på aktiemarknaden, hedgefonder som misslyckats, och minskade konsumtionen har alla medfört en ökande devalvering av hem och varit en av orsakerna till subprime bolånekrisen. Det är oklart exakt när denna fråga kommer att lösas eftersom så många faktorer som har bidragit. För nu är det klart att många har förlorat sina hem och deras förmåga att köpa nya bostäder, och detta har påverkat hyresmarknaden. Hyra priserna har gått upp eftersom efterfrågan på uthyrning bostäder har ökat i denna kris "vakna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.