Vad bör jag veta om Balance Transfers?

Processen att föra över det totala beloppet på grund av ett kreditkort till en annan roterande räntebärande instrument kallas balans överföringar. Denna process kan kortinnehavaren att dra nytta av en konkurrent som erbjuder en lägre ränta. Saldo transfereringar är tillgängliga från alla emittenter kreditkort och är en vanligt förekommande metod för att flytta flera balanser kreditkort på ett kreditkort. När kreditkortsskulden flyttas till en mer långsiktig räntebärande instrument, t. ex. en kredit eller personliga lån, kallas det för en konsolidering av skulder. Flera kreditkort och andra skulder kombineras till en skuld, oftast med en lägre ränta och en fast månatlig betalning och sikt.

räntekostnader på kreditkort beräknas med hjälp kompoundering intresse. Räntan beräknas månadsvis, med hjälp av den resterande skulden från föregående månad och multiplicera detta belopp med den räntesats som anges i kreditkortet avtalet. Intresset värde läggs till skuldbeloppet. , den närmaste månaden räntan beräknas igen, med ny balans, som har ökat med räntebeloppet. Compounding intresse innebär att du betalar ränta på ränta. Genom att flytta balansen från ett kort till ett annat kort med en lägre ränta ditt lägsta månatlig betalning är mindre och den ränta som betalas för varje period är kortare. Till exempel, om du har en $ 10,000 US dollar (USD) saldo på ditt kreditkort och betalar 10% ränta, den månatliga tillägg till ditt kreditkort är $ 81,90 USD. Om räntan är 5%, är den ränta $ 42,16 USD. Under en 6 månaders period, skulle du spara $ 252. 96 dollar i ränta avgifter. Det finns två viktiga detaljer att du måste vara medveten om med balans överföringar, inledande eller säljfrämjande räntor och kredithantering. Tar sig tid att läsa det nya avtalet kreditkort noggrant. Sök efter allt som nämner "marknadsföring" eller "inledande". En lägre ränta är vanligtvis en inledande kurs, och gäller under en begränsad period, från 3 till 6 månader. Efter denna period, de räntehöjningar, kolla vad denna kurs kommer att jämför med din nuvarande takt.

Balans över till en lägre ränta kortet är ett bra sätt att göra en djupare inverkan på din skuld, men bara om du har möjlighet att göra betydande betalningar inom introduktionsperioden. För att dra nytta av den lägre skattesatsen måste hela återstoden betalas ut under den sista månaden av främjande och balans för nästa period gav resultat i sin helhet också. Om du överföra saldot skulden på ett kreditkort till ett annat kreditkort med en lägre ränta, avbryta det första kortet. Frestelsen är att använda kortet och få djupare i skuld. Nu har du två kort, med två uppsättningar minsta betalningar, är varken betalning i någon betydande utsträckning buckla i din totala skuld. Det enda sättet att få ett försprång när du använder balans överföringar som en skuld styrmedel är att tillämpa en hel del disciplin på dina utgifter och återbetalning plan. Ordna ditt saldo transfereringar genom att kontakta kreditkort som du vill flytta saldon över till och diskutera sin process. Se till att detta inte betraktas som ett förskott, eftersom räntan är betydligt högre och förvärrades dagligen i stället för månadsvis. Fråga om eventuella avgifter i samband med denna begäran och när den kommer att behandlas.

förser dem med det totala beloppet på grund och kreditkortsnummer. Med denna information, lägre ränta kreditkort utfärdar en betalning till den gamla kreditkort för det totala utestående beloppet, fyller alltså en balans överföring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.