Vad är några sätt att spara till College?

med kostnaderna för högre utbildning ständigt ökar, är det vettigt att spara till college tidigt. Att sätta en sparplan på plats i god tid hjälper dig att bli mer villiga att betala för högskola när den tiden kommer, så börja idag. Det finns några enkla, låg risk tillgängliga alternativ som hjälper dig att spara till college, inklusive Sparobligationer.

finansministeriet är en bra informationskälla för lärande vilken typ av obligationer passar bäst för dina behov. Sparobligationer är också ett praktiskt sätt för anhöriga att hjälpa dig att spara till college. Många morföräldrar ge obligationer för födelsedagar och helgdagar i stället för eller tillsammans med andra gåvor. Om du får pengar för sådana tillfällen, överväga att använda pengarna för att köpa Sparobligationer.

Money Market Accounts kan också hjälpa dig att spara till college. De är mycket lik din genomsnittliga sparkonto, finns överallt, och erbjuder en högre ränta. Du tjänar ungefär dubbelt så mycket som med vanliga sparkonton. Det finns vanligen ett minimum balans krävs, men totalt sett är detta ett bra sätt att spara till college. Det är en bra strategi för någon som inte känner investeringar savvy, inte har mycket pengar att investera, eller föredrar att inte ta mycket av en risk.

bankcertifikat (CD) ger ytterligare en möjlighet att spara till college. Du bestämmer det belopp du vill investera och hur länge. Ju mer du investerar, desto större blir din återkomst kommer att vara, och på lång sikt skivor erbjuda en högre ränta än kortsiktiga sådana. Ut pengar från en cd i början kommer att leda till påföljder, så se till att välja rätt alternativ.

Även om dessa alternativ är tillgängliga för alla sparplan finns också planer på 529 eller 529 program, som är särskilt utformade för att hjälpa dig att spara till college. Du kan hamna bättre på lång sikt genom stashing dina kontanter i en 529 plan, eftersom du inte behöver betala federal inkomstskatt på lönen om pengarna används till kvalificerade college kostnader.

alternativen ovan är listade i informationssyfte och utgör inte investeringsrådgivning. Du bör tala med en kvalificerad finansiell rådgivare innan beslut fattas. Som ni överväga vilka alternativ du vill använda för att spara till college, kan du också kontakta det ekonomiska stödet avdelningen på din skola val och be om deras kontantkort undervisning planer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.