Vad är några idéer för Välgörenhet?

Välgörenhet brukar oftast hänvisa till att ge kontanter donationer till olika välgörenhetsorganisationer eller ideella organisationer som betjänar samhället. Visst, kontanter donationer är ett enkelt sätt att öva Välgörenhet, och de är en metod för organisationer att samla in pengar för att driva sina företag eller vinst direkt objektet för sin välgörenhet. Men inte alla människor har råd att ge stora gåvor eller donationer av alla storlekar, och de kanske vill överväga andra sätt de kan stödja välgörenhetsorganisationer.

Donationer till välgörande ändamål behöver inte vara kontanter. Många organisationer söka andra donationer från vilken de kan samla in pengar. Ett antal välgörenhetsorganisationer har börjat att ta emot donationer av gamla bilar och båtar, och de säljer dessa för att gynna deras affärer. Ofta donationer av bilar eller andra fordon är avdragsgilla för givaren, och ett utmärkt sätt att öva välgörenhetsgåvor. En del välgörenhetsorganisationer köra sparsamhet butiker för allmänheten, som hjälper dem att skaffa pengar. Donera kläder, är husgeråd och möbler till dessa butiker en annan metod för välgörenhetsgåvor. Dock bör folk vara försiktiga med vad de skänker. Alltför färgas kläder eller trasiga bortom reparation objekt egentligen inte är lämpade för donation, och några välgörenhetsorganisationer än köra sparsamhet butiker i slutändan ges en del av sina pengar att förfoga över dessa poster eftersom de inte kan sälja dem. För välgörenhetsgåvor av detta slag fungerar bäst Givarna bör leta efter objekt att donera som är i bra form och kan vara säljbart till andra. En annan form av välgörenhetsgåvor inbegriper donation av föremål också, särskilt rockar och filtar. Hemlösa skyddsrum och välgörenhetsorganisationer gynnar de hemlösa kan begära för dessa poster att hjälpa människor att överleva den kalla när de får vistas utomhus. Stället för att sälja dessa, går de direkt till de personer som kommer att dra nytta av dem. i snäva ekonomiska tider, kanske folk har inte objekt att donera eller pengar över för välgörenhetsgåvor. Många har fortfarande lite tid på sina händer, där de kan bidra till en välgörenhetsorganisation göra en del av sitt nödvändiga arbete. Volontärarbete att arbeta för en välgörenhetsorganisation, antingen på ett enstaka tillfälle eller regelbundet är ett fantastiskt sätt att stödja det. Även välgörenhetsorganisationer fortfarande bero på lite pengar och föremål donation, de behöver också medhjälpare för att hålla verksamheten igång.

En annan välgörenhetsgåvor alternativ är att donera pengar eller objekt postumt ( efter döden). Många strukturera sin vilja att åtminstone delvis utnyttja en viss välgörenhet, eller de sätter upp välgörenhetsorganisationer. Belopp donerade i ett testamente behöver inte vara stor, och vissa kan se detta som sin sista gåva till mänskligheten eftersom de avviker denna jord.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.