Vad är med att få ett personligt lån?

Personlig lån utan säkerhet eller garanterade krediter som kan användas för olika ändamål såsom skuldkonsolidering, hem förbättring eller undervisning betalning. Banker och kreditkassor är de institutioner som vanligtvis gör personliga lån. Dock vissa avlöningsdag lån företag annonsera privatlån också. Kraven för att få ett personligt lån kommer att variera beroende på den typ av lån ansökt om och vilken typ av institution som beviljar ett lån. När en individ planer på att få ett personligt lån, måste han fylla i en ansökan med en lånet beviljas institution. Specifik information och medföljande handlingar skall lämnas in med ansökan innan kreditgivaren kommer att fatta beslut om lånet. Många företag gör att program som ska fyllas över telefon eller online.

Beroende på institutionen, kan vissa sökande att fatta beslut vid tidpunkten för sin ansökan om de föredrar att ansöka om en säkrad eller ett lån utan säkerhet. I andra fall kommer den sökandes kredit värdering diktera vilket lån han är berättigad till. De flesta sökande som har en dålig låntagare kommer inte att beviljas ett lån utan säkerhet.

Få ett personligt lån som tryggas kräver tillhandahålla säkerheter för utlåning. Säkerheter är ställda tillgång, t. ex. en villa eller bil, som kommer att beslagtas av långivaren, om lånet inte betalas. Säkrade lån är också ett bra val för personer med god kredit eftersom de minskar risken för transaktionen för långivaren, vilket leder till lägre räntor och möjlighet att låna större summor pengar.

Få ett personligt lån krävs också att planer för återbetalning. När en sökande har blivit godkänd för att få ett personligt lån, måste han skriva under en revers, eller lova att betala. Tidsfrister för återbetalning av personligt lån kan variera allt från sex månader till 60 månader. Längre återbetalningstider betyder oftast högre räntor och definitivt öka den totala ränta som betalats under hela löptiden för ett lån. Efter revers undertecknar och skickar tillbaka till långivaren, lånet beviljas vanligen i form av en check och skickas till sökanden.

Payday lån företag som annonsera personliga lån fungerar annorlunda än banker och kreditkassor. De erbjuder säkrade lån som använder den sökandes förväntade lönecheck som säkerhet och att de inte kontrollerar sökandens kreditinformation. Sökande behöver bara bevisa sin identitet och sysselsättning, men räntorna är extremt höga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.