Vad är en skuldkonsolideringslån kalkylatorn?

Det finns ett antal skäl till varför människor väljer att konsolidera skulder. Med endast betalning oroa dig varje månad är mycket bekvämare än att försöka hålla koll på flera olika lån. Konsolidering av skulder kan också bidra till att minska ditt minsta månatliga betalningar, vilket kan vara användbart om din hushållsbudget redan utsträckt till max. Att se hur mycket du kan spara, men du vill använda en skuld miniräknare konsolideringslån.

Syftet med en online skuldkonsolideringslån räknare är att hjälpa dig att se huruvida det är vettigt att konsolidera din lånen till en skuld. Räknaren kommer att begära information om alla aktuella skulder, inklusive räntan, minsta månatliga betalning, och det totala beloppet för varje konto. Det kommer också att ta hänsyn till din nuvarande takt inkomstskatt och avgifter i samband med lån som du har valt. Du kan uppskatta dessa belopp om du inte vet den exakta summan, men ger så mycket information som möjligt gör räknaren mer användbart. Om du inte vet vilken typ av skuldkonsolideringslån du är intresserad av kan du använda en skuld kalkylator konsolideringslån att utvärdera alla dina alternativ. Du kan jämföra hur föränderliga faktorer såsom hur lång återbetalningstiden kan påverka det totala beloppet av ränta du betalar eller se hur ett hem vinstandelslån jämföras med ett personligt lån för dina skuldkonsolidering behov. Du kan också använda kalkylatorn för att se hur öka din betalning endast $ 10 US dollar per månad kan hjälpa dig att betala dina skulder snabbare.

Tänk på att en online skuldkonsolideringslån räknaren är bara erbjuda en uppskattning av hur mycket du sparar genom att konsolidera dina lån. Beroende på de avtal som ingåtts med dina fordringsägare, kan dina besparingar variera. Självklart, om du senare standard på ditt lån, kan du förvänta dig att se din räntorna upp igen.

konsolidering av skulder, liksom många andra typer av finansiella tjänster, har sin beskärda del av bedrägerier. Vissa skuld förmedlare ska lyckas sänka det lägsta månatliga betalningar, men att öka den totala ränta på ditt lån under laddningen stora avgifter för sina tjänster. Se till att du läsa alla lånehandlingar noga innan du godkänner eventuella skuld tröst lån. Om du har frågor om konsolidering av skulder, leta efter det närmaste kontoret av Nationella stiftelsen för Credit Counseling. Denna icke-vinstdrivande organisation som ger kostnadsfri och konfidentiell rådgivning skuldförvaltning på begäran.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.