Vad är en förvaltningsfastighet Mortgage?

Investment fastigheter egendom, bostäder eller kommersiella, som används för uthyrning ändamål. Om inte en person har tillräckligt med kontanter för att betala för fastigheten, kommer han behöver i allmänhet att få ett lån, kallas en förvaltningsfastighet inteckning, för att slutföra köpet. De vanligaste typerna av lån har fast ränta, adjustable rate hypotekslån (vapen), och lån ballong. En fast förvaltningsfastighet inteckning är en som tar ut en uppsättning ränta för hela lånets löptid. Denna typ av lån är ofta att föredra eftersom konsekvent betalningsbeloppet gör budgetering lättare. Lånetiden kan ställas in för varje längd enats båda parter, men de mest använda steg är 15, 20 och 30 år. Kortare sikt lån har större betalningar men lägre räntor eftersom långivarna anser att dessa lån mindre riskfyllda. En investerare som är mer bekymrad över att hålla betalning låg och ökar hans närmaste kassaflöde kan göras på längre sikt.

Armen är en förvaltningsfastighet inteckning som kan vara attraktiva för en låntagare på grund av den lägre inledande räntor. Denna typ av inteckning är knutna till värdet ett finansiellt index, och priserna kommer att höjas eller sänkas med jämna mellanrum för att spegla förändringar i marknaden. Fördelen för långivaren är att inteckning innehavaren är den part som bär risken för förändringar i kostnaden för pengar, medan långivaren bär denna risk i ett vanligt lån. är en ballong lån används i första hand om en köpare har för avsikt att äga egendomen för en begränsad tid, planerar att refinansiera eller förväntar sig att få en stor tillströmning av kontanter i slutet av terminen. Detta lån har lägre ränta och inte amortera hela beloppet, så att betalningen är lägre tills ballongen betalningen, vanligtvis inom fem till sju år. Många ballong lånen innehålla en option att konvertera till en fast ränta inteckning på nuvarande marknadspris när ballongen kommer betalas.

Räntor på en förvaltningsfastighet inteckning är i allmänhet lite högre än de som tas ut för en personlig vistelse, främst därför att en person är mindre sannolikt att standard för lån till egna hem sedan på en förvaltningsfastighet. Dessutom är mängden reserven krävs kontanter ofta högre än på en personlig bostad köp. I allmänhet kommer en långivare kräva att en person som söker en inteckning förvaltningsfastighet har något som motsvarar sex månaders betalning i kontanter reserver. Övriga finansiella överväganden är köparens skuld-till-tal (DTI), kredit-betyg , och lån till värde. DTI har listat genom att lägga alla de månatliga skyldigheter och dela det sammanlagda av grov månadsinkomst. Om köparen har andra hyresfastigheter som har ett negativt kassaflöde, då det negativa beloppet att räknas skuld vid beräkningen av DTI. Om de andra egenskaper har ett positivt kassaflöde, så vinsten kan anses inkomst så länge köparen kan styrka en historia av lönsamhet. När hyra från den föreslagna investeringen egendomen skall beräknas för en förvaltningsfastighet inteckning, kommer kreditgivaren att omfatta endast 75% av den förväntade hyror att tillgodose eventuella lediga platser.

Många Långivare kräver en 20% handpenning innan den godkänner en inteckning förvaltningsfastigheter. Andra däremot, kan vara villiga att låta en köpare att få del av handpenningen genom ett andra lån eller eget kapital kredit. Lenders begränsa ibland den typ av egendom som de kommer att finansiera, till exempel kan vissa inte finansiera kondom omvandlingar, och andra kan bara finansiera kommersiella enheter. En person som överväger att köpa en förvaltningsfastighet skall inte bara undersöka fastighetsmarknaden, utan också finansieringsalternativen i hans område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.