Vad är en CPA (auktoriserad revisor)?

Medan en auktoriserad revisor (CPA) är alltid en revisor inte alla revisorer är CPA. För att bli en CPA, måste en revisor måste du göra en serie rigorösa tester förvaltas av American Institute of Certified Public Accountants. Ett antal stater kräver också CPA att passera statliga tentor också. Därför finns det ett antal revisorer som aldrig klarar CPA-testet och om de kan utföra en mängd sysslor bokföring, får de inte utföra vissa arbetsuppgifter som endast en CPA kan göra.

auktoriserade revisorer hantera en mängd olika arbeten och uppgifter. De erbjuder grundläggande förberedelse inkomstskatt och råd för en rad kunder såsom privatpersoner, småföretag och företag. CPA finns också utföra grundläggande företagsekonomiska registerhållning, revisions-och konsultuppdrag. Att behålla sin licens, vart tredje år CPA måste ta 120 timmar fortbildning kurser för att hålla jämna steg med förändringar i deras yrke. Federal Bureau of Investigation (FBI) erbjuder möjligheter till CPA. Faktum är att komma i fråga för en position med FBI, en sökande i allmänhet måste vara antingen en advokat eller en CPA. Många andra federala och statliga myndigheter erbjuder uppställningsplatser för CPA, liksom företag och små företag lika. I sådana områden, CPA inneha positioner som registeransvariga, Chief Financial Officer (CFO) och även Chief Executive Officer (CEO).

En av de viktigaste rollerna CPA kan göra är att av en konsult. I denna roll får CPA hitta själv forskning inom ett antal sätt att rädda ett bolag eller litet företag pengar eller utveckla finansiella planer som gör att företag eller bolag att söka attraktiva för investerare. Liksom advokater, auktoriserade revisorer bunden av en etisk kod. CPA måste ge kunderna god, sunda etiska råd. När CPA avviker från sina etiska regler, kan ekonomiska kollaps bli det slutliga resultatet-som i Enron-skandalen, där ett antal Enron företagsledare och CPA från Arthur Anderson, en välkänd revisionsbyrå, åtalades för olagligt och oetiska revisionsbyråer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.