Vad är det schweiziska Förfarande för att köpa guld?

I århundraden har folk anförtrott sina rikedomar (oavsett hur torftig) till ädelmetaller marknaden. Schweiz, för en stor internationell bank-nav, är också hem till den största guld marknaden i världen. Om du innehar ett schweiziskt bankkonto, det finns sex olika sätt som du kan investera dina pengar i guld. Var noga med att välja den schweiziska förfarande som känns bäst för dig och dina pengar.

Först och främst kan du köpa själva guld. Om du vill överföra pengar till ett utbytbart objekt som du kan ha i din ägo, kan du köpa stavar av guld. Var medveten om att din schweiziska banken kommer att debitera dig en avgift för leverans av guld. Den här schweiziska förfarande för att köpa guld är ofta drar till sig människor som vill konsolidera en hel del pengar i en transportabel handelsvara.

Om du redan är i besittning av guld, då du kan sätta ribban (ar) för förvaring i en schweizisk bank låda. Om du väljer att använda denna schweiziska förfarande för att investera i guld, då ska du ha din guldtackorna certifieras innan de deponerar dem i din bank. Detta kommer att garantera kvalitet och ger dig möjlighet att handla med guld vid ett senare tillfälle.

Det finns en schweizisk förfarande som ger dig möjlighet att investera i guld utan att faktiskt köpa metallen. Om du väljer att investera i en ädel metall konto, kommer du själv avtal en del av en guldtacka. Den här schweiziska förfarande kan du investera i ädelmetall utan att betala de avgifter som är inblandade i tillverkningen av barerna eller leverera dem till dig.

Ett alternativ är att köpa aktier eller fonder i guld industrin genom de schweiziska banken som du väljer. Du kan också investera på marknader som är beroende av guld-baserade produkter via schweizisk bank. Den här schweiziska förfarande bank med guld är ungefär som att investera på aktiemarknaden.

Den mest sällsynta och är kanske mest konstfulla schweiziska förfarande för att investera i guld att delta i numismatik. Numismatik är ett kunskaps-som har att göra med gamla guld och mynt. Förutom vikten och kvaliteten på en del av guld, ett numismatik lärd kommer också vara intresserad av dess historia och sällsynthet. Den här schweiziska förfarande att arbeta med guld är endast utnyttjas av en liten del av investerare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.