Vad är barnets och anhöriga Credit?

barn och anhöriga kredit är ett belopp dras från ditt totala skatter till US Internal Revenue Service (IRS). Kvalificerade för kredit beror delvis på om ditt barn eller beroende anses vara en "godkänd" person, hur mycket pengar du gör, och exakt hur mycket pengar du måste betala för att ta hand om den kvalificerade person. Många människor använder barnet och anhöriga kredit för att kompensera för betalningar till dagvård anläggningar, till barnflickor, hemhjälp, eller människor som ger personlig omvårdnad till en handikappad beroende. Men inte utgör en dollar för dollar kostnaden för dina faktiska kostnader. Beloppen kommer att variera från år till år, eftersom skattesystemen och skattelagstiftningen ändras ofta. I IRS publikationer, definierar barnet och anhöriga kredit tydligt vem som får ta åt sig äran och som människor anses kvalificerade personer. Alla barn som bor med dig på heltid och är under 13 år omfattas. Varje person, t. ex. en make eller äldre barn som bor med dig på heltid och är mentalt eller fysiskt oförmögen att ta hand om sig själv även beviljas. För att ta åt sig äran, makar som är gifta och arkivering gemensamt måste båda arbeta. En make som är heltid studenten betraktas som arbetstid. "Om en make är permanent och helt handikappade får möjlighet makarna fortfarande kunna ta åt sig äran för minderåriga barn eller make. Vissa människor får betalt för vård av anhöriga kostnader under verksamhetsåret. Om din arbetsgivare betalar sådana kostnader måste du dra av dessa pengar från barnet och anhöriga kredit.

Folk får ta barnet och anhöriga bör krediten registrering som något av följande:
  • Gift arkivering gemensamt
  • Single
  • Head av Household
  • Widowed

Dessutom bara föräldrar som har ensam vårdnad om kvalificerade person kan ta åt sig äran. Om du är en icke frihetsberövande förälder (barnet inte bor med dig), kan du inte ta äran. Det råder förvirring om vilka utgifter som anses vara "kvalificerat" under barn och anhöriga kredit. Allmänhet följande tjänster kvalificerar sig: städning, barnpassning, barnomsorg, piga eller tjänster som kock, eller vård på ett licensierat anhöriga anläggning. Förskola och dagvård kostnader räknas men privat utbildning, såvida inte ett anhöriga anläggningen kan inte dras av enligt denna kredit. Dessutom kan du bara kräva ersättning för krediten om det är så att du eller din make att arbeta eller söka arbete. Du kan inte dra barnvakt så att du kan gå på en date. Du kan heller inte dra av undervisning av barnen gå en privat skola i förskolan eller senare, men du kan kanske dra Day Camp sommaren eller spring break. Den person /er du hyra för att ge denna vård inte kan andra anhöriga. Till exempel om du betalar dina 16 år gammal för att titta på dina 10 år gammal efter skolan, räknas denna kostnad inte. Du kan även behöva betala skatter och sociala avgifter för alla ni hyra som fungerar i ditt hem. När du har fastställt att du har en kvalificerad person och får kostnader för att ta barnet och anhöriga kredit måste du titta nästa på din totala inkomst. Baserat på din totala inkomst, får du möjlighet att ta en andel av dessa kostnader som en skattelättnad. Detta betyder att när du siffra din totala skatt, dra er denna andel av kostnaderna direkt från din skatt. En lägre intäkter innebär att du kommer att kunna dra av en högre procentsats. Den högsta tillåtna kostnad för arbete som rör vård är 3. 000 $ US dollar (USD) för en kvalificerad person. Även om din kostnaderna överstiger detta belopp, det mesta man kan kräva är $ 3. 000 USD tillåtna kostnader, och man då bara får en procentandel av den igen baserat på dina totala intäkter. Om du har två eller flera kvalificerade personer, den högsta tillåtna kostnader ökar till $ 6. 000 USD.

Återigen ni bara får en procentandel av den tillbaka, och för närvarande att andelen är 35% för låga inkomstnivåer. Så om du gör minsta inkomst och betala minst $ 3. 000 USD kvalificera kostnader, skulle det maximala kreditbeloppet för ett kvalificerat barn vara $ 1050 USD. Dessutom kan du inte få pengar tillbaka från krediten om det belopp som du kan dra överskrider din skatt, det kan bara minska din skattebetalningar till noll.

För att ta tillbaka denna kredit, lämna in en 1040 eller 1040NR och Form 2441. Du kan även skicka en 1040A och fullständig bilaga 2 till äran. Du kan inte göra anspråk på kredit om du lämnar in en 1040ez.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.