Vad är Social Security Disability Benefits?

Det finns två typer av sociala förmåner funktionshinder. En av dessa är endast tillgängliga för dem som har arbetat länge nog för att berättiga till funktionshinder betalningar, och det kommer att ges om den amerikanska regeringen bestämmer en person har ett kvalificerat handikapp. Den andra formen av förmåner som en del människor, även barn, kan komma är inte baseras på hur mycket tid en person har arbetat. I stället får extra säkerhet inkomst vara tillgänglig för personer med funktionshinder som också uppfyller vissa finansiella behov kriterier. Den första av dessa typer av förmåner har stela normer människor måste uppfylla. För att få verkliga sociala förmåner funktionshinder, måste man ha arbetat en viss tid. De kan vara under pensionsåldern när funktionshinder uppstår. USA kräver också att människor måste ha ett funktionshinder som påverkar deras förmåga att arbeta under minst ett år eller att funktionshindret kommer att leda till döden.

People få sådana förmåner genom att först gäller vid en lokal socialförsäkringen och de kommer sannolikt behöva läkare att bekräfta funktionshinder. Det kan vara nödvändigt för dem att genomgå intervjuer med läkare som arbetar vid Social Security Agency, och tyvärr finns det en hög grad av avslag på ansökningar om sociala förmåner funktionshinder och kompletterande säkerhet inkomst. Även om regeringen har upprepade gånger förnekat en politik av överskjutande avslag, finns det nu en blomstrande laglig affärsverksamhet för att överklaga eller stämma för förmåner som inte fick någon. Det är viktigt att notera att ett legitimt anspråk alltid bör överklagas, men detta kan vara svårt för dem med utmanande funktionshinder.

Sociala förmåner vid funktionshinder fortsätta tills funktionshinder är inte längre en faktor eller till pensionsåldern, då förmåner skall pensionering resultat. De kan också finnas i någon del av anhöriga till en person med funktionshinder, som kan hjälpa till, eftersom de inte är stora, även vid maximal betalningar. Det sätt på vilket tillägg säkerhet inkomster betalas, beslutsamma och avvecklade något annorlunda. P

Supplemental säkerhet inkomster betalas utifrån ekonomiska behov och funktionshinder. En person kan vara med funktionshinder och har en inkomst som är för stor för att berättiga till förmåner. Som med sociala förmåner vid funktionshinder, bevis av funktionshinder kan ses över regelbundet. Rutinmässiga avslag bör överklagas om fordringen är legitim. En fråga olika i de två programmen är typ av hälsofördelar som en person kan ha rätt. Vid mottagning av funktionshinder, kan människor också få delta i programmet Medicare, oavsett deras ålder. Dem som får extra trygghet inkomster kommer sannolikt att automatiskt omfattas av Medicaid. De kanske inte ens behöva ansöka separat, men ska höra med social trygghet anställda.

Medicaid examen kan visa sig användbara och gäller även om en person har privata försäkringar. Det kan vara särskilt värdefullt när copayments möte försäkring. För de utan försäkring, erbjuder gratis vård från någon leverantör som accepterar Medicaid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.