Vad är Commodities Exchange Center?

Commodities Exchange Center är en nio våningar byggnad som ligger på Lower Manhattan delen av New York City. Vid ett tillfälle, centern, kallas populärt som CEC hålls totalt fem olika terminer utbyten. Under ett antal år, var Commodities Exchange Center hem till New York Futures Exchange, Kaffe socker och kakao Exchange, New York Cotton Exchange, New York Mercantile Exchange och Commodity Exchange, Inc.

Som den fysiska bas för några av de mest kraftfulla börser i USA, fanns det Commodities Exchange Center vid Four World Trade Center i New York City. Tillsammans med bostäder fem framträdande terminsmarknaderna, förutsatt att byggytan på hög nivå hyresgäster som The New York Board of Trade och Deutsche Bank. Byggt 1977, erbjöd Commodities Exchange Center knappt 600. 000 kvadratmeter kontorsyta till hyresgästerna. För knappt kvarts sekel ansågs Commodities Exchange Center-byggnaden skall ett centralt inslag i kulturen på Manhattan.

Bostäder ett antal utbyten under ett tak hade ett antal fördelar för mäklare och investerare. Förmågan att arbeta med så många börser i relativt nära var särskilt bra i situationer där telefonsamtal skulle räcka fint. Särskilt under åren före utbredda användningen av Internet för att bedriva handel, trafiken till och från Commodities Exchange Center var genomgående tung under hela handelsdagen.

Tyvärr har Commodities Exchange Center fungerar inte tillräckligt länge för att nå sitt 25-årsjubileum. Bland de byggnader som skadats som en följd av terrorattackerna den 11 september 2001, uppe Commodities Exchange Center en så hög nivå av förstörelse att reparera byggnaden var uteslutet. Som en följd av detta konstaterade utbyten och andra hyresgäster i byggnaden nya kontor på Manhattan och större New York-området. När byggnaden var ledig, började rivningsarbeten att rensa utrymme.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.