Vad är Chicago Mercantile Exchange?

grundades 1898, har i Chicago Mercantile Exchange genomgått några stora förändringar under årens lopp. Ursprungligen grundades som en icke-vinstdrivande organisation, utbyte genomgick en fusion under 2007 som bidragit till att befästa funktioner för finans handel i samband med företaget. Planer för framtida fusioner är just nu i de verk som i hög grad skulle öka förekomsten av Exchange i den finansiella världen.

Chicago Mercantile Exchange började livet i slutet av 19th century som Chicago Smör och Egg Board. Med tiden blev Exchange ett instrument för handel i ett antal olika typer av investeringar. En av grunderna för funktionen av Exchange låg på området för finansiella terminer.

Under större delen av 20th Century, blev associerades Chicago Mercantile Exchange med en rad olika finansiella transaktioner. Räntor, råvaror, valutor och aktier blev en gemensam del av Exchange. Med tiden investeringsmöjligheter såsom fastigheter och även investeringar baserade på väder-och klimatförhållanden blev en del av Exchange. The Chicago Mercantile Exchange började också att ingå fungerande partnerskap med andra merkantila börser runt om i världen. Ett anmärkningsvärt exempel är inrättandet av en gemensam insats med Singapore Exchange, känd som Jade. Detta gemensamma projekt är avsedd att ge både utbyte med en närvaro på derivatmarknaden.

I början av det 21-talet skedde flera förändringar för Chicago Mercantile Exchange. Efter att de genomgått demutualization under 2000 och bli en offentlig institution vid 2002 meddelade Exchange förvärvet av Chicago Board of Trade under det fjärde kvartalet 2006. Förvärvet slutfördes i juli 2007 och ett nytt namn för den kombinerade enheten tillkännagavs. Namngett CME Group, Inc. , den nya enheten är ryktet att ha en av de största optioner och terminskontrakt utestående valuta i världen. Planer för ytterligare förvärv och fusioner förväntas, inklusive eventuellt förvärv av New York Mercantile Exchange.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.