Ska jag någonsin Shoppa på en närbutik?

en närbutik är precis vad namnet antyder. Detta är den typ av butik du handlar på av bekvämlighetsskäl bara. Servicehandel har begränsat utrymme för produkter och måste sälja sina varor till ett högre pris. Att göra det mesta av din ekonomi, bör du undvika att handla hos en närbutik för det mesta.

Om du kan köpa din favorittidning för samma pris i närbutik som du kan gå till så stormarknaden som du behöver för att köra till ska du handla det på närbutik. Ändå har du undvika att köpa impuls ex när du är där eller du kommer inte längre att spara pengar. Det handlar om att alltid tänka på var du får mest för pengarna.

Naturligtvis är närbutiker görs för shopping för förnödenheter. Men många av dessa objekt är saker du kan köpa i förväg lägre kostnad någon annanstans. Om du alltid hålla dem på sidan kan du undvika då nödsituation. Till exempel är saker som aspirin och bindor oftast bättre köps i stora storlekar till försäljning i avdelning eller stor låda butiker.

Ömtåliga föremål såsom mjölk är en annan historia och det kan finnas tillfällen som du kan behöva betala ett högt pris för mjölk genom att köpa det på en närbutik. Om du märker att du gör det alltför ofta om, måste du antagligen köpa en större storlek på mjölk när du gör din vanliga vecka stormarknaden shopping. Hålla mjölkpulver till hands att du kan lägga till vatten för matlagning kan också hjälpa till att lösa problemet med att ge sig ut till närbutiken för att köpa mjölk.

Ofta kan gå till närbutiken blivit en vana och köpa impuls objekt varje gång verkligen kan ta en bit av din kassa på sidan eller lägga till ditt betalkort avgifter. Om det handlar bara om att komma ut ur huset för en promenad, och gå i motsatt riktning och undvika att spendera pengar bara av gammal vana. Du kanske upptäcker att de pengar du sparar genom att inte handla regelbundet på din närbutik kan nog något mer speciellt, t. ex. en film biljett eller några färska blommor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.